Twee leden roversbende doodgeschoten bij inbraakpoging

28
Het lichaam van een van de doodgeschoten verdachten werd met dit voertuig afgevoerd.

In Suriname zijn Fabian W. alias Tiko en Ismael T. zaterdagavond doodgeschoten, toen zij samen met een aantal anderen probeerden een inbraak te plegen in een woning aan de Maystraat. De mannen werden op heterdaad betrapt waarna er op hun werd geschoten.

De politie kreeg rond 20.30u een melding van een schietincident aan de bovengenoemde straat. Ter plaatse aangekomen bleek dat een huisbewoner schoten had gelost op een groep verdachten, waarbij één ter plaatse dodelijk was geraakt (foto onder). De andere werd dood op de Spoedeisende Hulp (SEH) binnengebracht.

De huiseigenaar, die een wapenmachtiging heeft, was naast bij de buren, toen het huisalarm afging. Hij nam poolshoogte en zag eerst een verdacht figuur en opende terstond het vuur op hem. Daarna zag hij nog vier anderen en aarzelde geen moment en schoot gericht op het viertal.

Fabian W. werd dood aangetroffen op het erf van de benadeelde aan de Maystraat. De gewonde Ismael T. vertrok met zijn kompanen en werd door drie anderen thuis gebracht, waarna zijn zus hem naar het ziekenhuis bracht. Bij aankomst rond 21.15u bij de SEH bleek dat hij geen teken van leven meer vertoonde.

Het vermoeden bestaat dat de twee tot een roversbende behoren, die verantwoordelijk zijn voor zware berovingen.

Waterkant.Net verneemt van N.V. Brotherhood Security, dat zij in de omgeving belast zijn met buurtwacht diensten. Nadat de buurtcoördinator melding maakte dat er een verdachte situatie was waargenomen voerde het ondersteuningsteam van het security bedrijf terstond een intensieve controleronde uit.

Tijdens de controle kwamen de verdachten in beeld en conform de procedure schakelden de security guards het Regio Bijstand Team (RBT) in. In afwachting van de komst van de RBT, zette Brotherhood alvast de achtervolging in. Bij aankomst heeft RBT overgenomen.

Het vermoeden bestaat dat de daders de plaats in twee voertuigen hebben verlaten namelijk in een busje en een zwart gelakte personenwagen. De politie van Munder is belast met het onderzoek.

Man doodgeschoten aan de Maystraat in Paramaribo
De doodgeschoten verdachte.


28 REACTIES

 1. Na de 2e wereldoorlog zette de NL de koppen bij elkaar en stelde een plan op voor de rovende hongerige meute. Onderwijs, omscholing, huisvesting, en zorg, bekostigd met gouden eeuw duku en zie, vandaag de dag is NL, volgens valse wereld normen een welvarend land.

  Suritje is 1/10e vd NL bevolking, zelfs na de oorlog, en nog krijgen de regerende machten het niet voor elkaar om hun bevolking op weg te helpen. Hun eigen zakken spekken kunnen de regerende machten aardig, mede dankzij de dommies die voor ze stemmen, en ze steeds groenlicht geven, om dit te kunnen doen
  gemodereerd

 2. Als de politie je niet kan beschermen dan maar zelf doen.
  Zus hft het werk gehad om hem nr ehbo te brengen. Zn makkers hebben hem gedumpd
  gemodereerd

 3. Meneer de President, Zijne Excellentie, heeft u ergens nog een lintje liggen om deze held te onderscheiden voor zijn moed en heldendaad. Wellicht ook een lintje voor zijn schietkunst?
  Namens de schutter en ALLE Surinamers die de gewelddadige berovingen door Abanies zat zijn, zeg ik tegen u … Dank U wel!
  gemodereerd

 4. Jammer dat niet allemaal neergeschoten zijn. Tegen criminelen in Suriname moet je gewoon keihard optreden. Nog velen na deze zou ik zeggen.
  gemodereerd

 5. Goed zo,als de regering niet wilt investeren geef de mensen een wapenvergunning knallen jullie ze allemaal neer ,een last mínder
  gemodereerd

 6. Jammer dat slechts 2 Abanies het leven bij deze roof hebben gelaten.
  De hele groep had onder de groene zoden moeten liggen. Deng K* Beest
  gemodereerd

 7. Ja, beroepsrisico. Elk beroep heeft risico’s. Niet in gelijke mate, maar inbreken heeft een heel hoog risico. Laat elke boef of potentiele boef zijn risico’s inschatten bij het uitoefenen van zijn beroep. Misschien komt hij tot andere gedachtenof inzichten en besluiten een normaal beroep met weinig risico’s te gaan uitoefenen.
  gemodereerd

 8. Als er bij elke roofoverval een paar rovers doodgeschoten zou worden is dit wel hoopgevend. Wie weet komt het nog goed, mijn zeer welgemeende felicitaties aan de schutter.

  Er moet een nationale fonds en beloning komen voor schutters die rovers afschieten. Bijvoorbeeld 500 euro per doodgeschoten rover.
  gemodereerd

 9. goed gedaan door de huiseigenaar!!!!!!!!! Dat is pas handelen. Met dit tuig is moet je zo handelen.
  Afschieten dit tuig die alleen maar ontwrichtend werkt op de maatschappij.
  gemodereerd

 10. Dit is geweldig nieuws. Een lintje vd Pres verdient deze schutter. Wowie, toppie jobbie
  gemodereerd

 11. Goed gedaan, dit is het juiste straf voor de rovers. Ik roep de hele Surinaamse bevolking laat geen ongewenste mensen op je erf komen , u bent baas in je eigen huis . Maak gebruik van eigen recht en meen de voorbeeld van de held van maystraat
  gemodereerd

 12. Zie hem daar op het gras liggen, wat heerlijk om te zien man!!!!
  Ik kan er niet genoeg van krijgen, een heerlijke beeld om te zien!!!
  Wat mij betreft zie ik deze beeld, elke dag van de anderen die zullen
  volgen.

  bun tori

  Jacko
  gemodereerd

 13. Hopelijk leren de potentiele inbrekers hiervan blijf van andermans spullen af en bij dieftstal is er altijd een kans dat je inderdaad neer geknald wordt. Heren inbrekers jullie zijn gewaarschuwd.
  gemodereerd

 14. Foto onder: ondanks anderhalf paar schoenen ligt deze boef gestrekt maar ik vraag me af of hij die extra schoen als handschoen gebruikte of had hij een onzichtbaar 3e been? Ik heb geen medelijden met Abanies.
  Volgende!
  Dont try Land v Dijk!
  gemodereerd

 15. De zus mag nu lekker gaan verklaren door wie haar halfdode broer thuis is gebracht. Jammer dan niet allemaal zijn doodgeschoten abibani beesten. Huiseigenaar mag een onderscheiding krijgen van de pres. Goed zo meneer. Je hebt Suriname een stukje veiliger gemaakt. top. Thanks.
  gemodereerd

 16. Gefeliciteerd en hulde aan de huiseigenaar schutter, je zou een medaille moeten krijgen.
  2 Vliegen in 1 klap uitgeroeid, dat is netjes hoor!

  Ik zou erg bang worden als vrouw zijnde als er 4 pikzwarte rovers in mijn huis zouden inbreken, vooral omdat ze gewapend komen en ook verkrachten voordat ze de benen nemen.
  Dus ik ben blij met dit nieuws.
  gemodereerd

 17. Hé hé, eindelijk gerechtigheid. Meestal zijn het de bewoners die het moeten ontgelden.
  Het is jij of ik want deze schoften aarzelen niet om te schieten maar blijkbaar zijn ze verrast omdat er niemand thuis was. Er zijn natuurlijk anderen die gaan schreeuwen, ja hij kon toch eerst waarschuwing schot geven?
  Hahahaha…niks waarschuwing want ze komen niet op bezoek om gezellig wat te drinken met je. Vreemden hebben niets te zoeken op je erf laat staan in je huis. Je mag jezelf verdedigen mits je de nodige vergunningen hebt in geval van wapen gebruik. Ik geef deze bewoner 2 grote thumbs up. Goed gehandeld meneer. Jammer dat ze niet allemaal zijn uitgeschakeld.
  gemodereerd

 18. Aaach gossie…, kijk die zielige Fabian nou liggen, vieze smerige rat dat het is.
  Hoeveel leed zou zo’n rat in zijn zielige leventje al niet hebben veroorzaakt?
  Dat hij maar langzaam mag wegrotten!

  En de zus van Ismael, die zielige Ismael naar het ziekenhuis heeft gebracht, ook maar eens onder de loep nemen.

  Geslaagde missie, weer een paar ratten minder die zich niet meer kunnen voortplanten!, nou de rest nog.

  Maar wanneer krijgt de huiseigenaar een lintje/standbeeld.
  gemodereerd

 19. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Twee leden roversbende doodgeschoten bij inbraakpoging.

  Eindelijk een goed bericht.
  Geen enkele medelijden hebben met deze 2 ROVENDE CRIMINELEN.
  Ze werden ook op heterdaad betrapt en opgeruimd.

  Het vermoeden bestaat dat de twee tot een roversbende behoren, die verantwoordelijk zijn voor zware berovingen.
  gemodereerd

 20. Inderdaad de schutter moet beloond worden dan met 1000 usd zo zal de inbraak afnemen van mij kun je 300 usd verwachten .
  Ik vraag me af zou die zus v d rovers de geroofde geld en rover ook naar de politiebureau brengen
  gemodereerd

 21. De politieagenten kunnen schietles krijgen van deze schutter. Hij moet zeker gedecoreerd worden. Jammer dat de rest van de criminelen ongedeerd zijn.
  gemodereerd

 22. Chan moet elke schutter die een rover dood belonen. Dit zal de schutters bemoedigen en de rovers ontmoedigen. En als de politie de schutter is die ook belonen.
  gemodereerd

 23. Ik ben supertrots op jullie allemaal, die op deze onderwerp hebben gereageerd.
  Weg met dit gespuis, ongeacht etnische achtergrond !!!!!
  Ding M…..PP.

  bun tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.