donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieOplichter annuleert bankovermaking en maakt ondernemer 90.000 SRD lichter

Oplichter annuleert bankovermaking en maakt ondernemer 90.000 SRD lichter

-

Does Travel & Cadushi Tours

De 25-jarige Mohamed F. heeft een ondernemer in Suriname voor een bedrag van SRD 90.000,- opgelicht. In december heeft de verdachte vuurwerk ter waarde van SRD 90.000,- bij de ondernemer aangeschaft voor wederverkoop. Mohamed maakte toen een bankoverboeking, die hij echter achteraf annuleerde.

Nadien maakte de verdachte zich onvindbaar, waarna de benadeelde naar de politie stapte. Op zaterdag 22 januari kreeg de politie van Uitvlugt een tip dat de verdachte zich aan de Johannes Mungrastraat bevond. De sterke arm werkte deze informatie uit en het lukte de agenten om Mohamed in de kraag te vatten.

Hij had al die tijd een vals adres opgegeven, waardoor de politie hem niet eerder kon arresteren. De verdachte is bereid terug te betalen, maar heeft het geld niet. De politie van Uitvlugt stelde de verdachte na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

4 REACTIES
  1. Vuurwerk zelf afgeschoten. Je gaat paar maanden zitten. In feite moest de verkoper ook kijken of het geld op je rekening staat
    Als je verkeerde bank zet dan ontdekken die het na 1 week pas, dan heb je intussen een screenshot gestuurd mr dt geld is nooit aangekomen.


    Maak melding

  2. Dus in Su kun je digitaal betaLen, en vervolgens je geld terug halen? Soso in Su dies de mogelijk. Hoeveel tijd zit daaRtussen dan? Drape mi’m de foe lichtie bangi kluis. Poer dong gi deng


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES