zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidEerste operatie uitgevoerd in Regionaal Ziekenhuis Wanica

Eerste operatie uitgevoerd in Regionaal Ziekenhuis Wanica

-

Does Travel - naar Suriname

In de splinternieuwe en moderne operatiekamer van het Regionaal Ziekenhuis Wanica (RZW) werd vrijdag de eerste patiënt behandeld. De operatie werd uitgevoerd door de orthopeed Steven Samijo en het betrof een ingreep aan de linkerhand van een patiënt. De operatie is succesvol verlopen.

De directie van het RZW is Samijo zeer erkentelijk voor zijn inzet en ook voor het bewerkstelligen van deze operatie.

De orthopeed die vaker spreekuur houdt in het RZW, is zeer tevreden over het verloop van de operatie. Hij kijkt uit naar de volledige ingebruikname van de overige afdelingen en belooft zijn ondersteuning te blijven bieden aan het ziekenhuis.

Het RZW beschikt over vier moderne operatiekamers die van de nieuwste snufjes zijn voorzien. Deze zijn van grote waarde omdat de kwaliteit van operaties er verder mee kan worden verbeterd, meldt het ziekenhuis.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. Waarom heeft niemand Phalad ooit geconfronteerd met het feit dat dit ziekenhuis een super grote hulp is. Hij had zoveel commentaar. Er zit nog zoveel zwamp om het ziekenhuis, daar kan nog zoveel bijkomen. Een EHBO pist, een kinderafdeling, een apotheek.
  Maar dan moet de regering gaan leren groot en vooruit te denken.


  gemodereerd
 2. Eerste operatie uitgevoerd in Regionaal Ziekenhuis Wanica

  Nu nog in Marowijne Ziekenhuis en Brokopondo Ziekenhuis.


  gemodereerd
 3. Ze moeten nou eens leren om zichzelf te bedruipen en niet afhankelijk te zijn van subsidies vd overheid. Kansen zat, met speciale zorg en operaties voor bijvoorbeeld remigranten kun je de prijs verhogen. Die mensen hebben een wereld verzekering.
  Zoek een investeerder.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES