Broer dreigt zus dood te schieten in boedelkwestie na overlijden vader

7
Politie gearriveerd op locatie

De politie van Livorno heeft vrijdag de 55-jarige Newalsing N. aangehouden en in verzekering gesteld wegens bedreiging en afpersing. Deze verdachte kreeg het afgelopen zondag aan de stok met zijn eigen zus en dreigde haar dood te schieten.

Het probleem tussen partijen begon na het overlijden van hun vader. De moeder besloot afgelopen week bij elkaar te komen om zaken rakende de boedelkwestie te bespreken. Tijdens het gesprek ontstond er een heftige ruzie tussen Newlasing en de aangeefster.

Hij bedreigde zijn zus en zei haar te zullen neerknallen en als zij niet voor maandag de winkelvergunning zou overgedragen zou zij het zelf merken.

De doodsbange aangeefster stapte naar de politie en deed aangifte, wetende dat haar broer tot alles in staat is. Zij aarzelde geen moment en zocht terstond hulp bij de politie. De broer was na de aangifte ontboden door de politie, maar gaf geen gevolg hieraan.

Vrijdagmorgen lukte het de wetsdienaren om de verdachte Newalsing op te sporen en aan te houden. Het onderzoek duurt voort.  


7 REACTIES

 1. Bij zulke ruzies van broer-zus.
  Of broer-broer of zus- zus.
  Is het meestal de aangetrouwden die de boel op scherp zetten .
  Heel vaak lossen broer een zus het met wederzijdse begrip en respect op.
  gemodereerd

 2. Ik ken hem en zal eens een hartig woordje met hem gaan praten want dit kan niet en zal nooit mogen worden getolereerd. Nooit in mijn area !
  Wordt vervolgd.
  gemodereerd

 3. Wat is er aan de hand met de mensen van Livorno als het gaat om de verdeling van de nalatenschap van een overledene. Uit mijn eigen ervaring komen de ware karakters van bepaalde figuren (hebzucht) naar boven drijven.
  Niet lang geleden moest de politie ingrijpen bij de verdeling van wapens. Los van de vraag of wapenvergunningen en wapens niet komen te vervallen bij overlijden van de rechthebbende.
  Ik kwam zelfs een oud krantenbericht tegen van iemand, woonachtig te Livorno, die zichzelf had opgehangen (zelfmoord gepleegd) omdat hij zich niet kon verenigen met de boedelverdeling.
  Ja en uiteindelijk komen deze figuren in de regering en staten terecht en dus weet u wat er gebeurt.
  gemodereerd

 4. Als ik de moeder was verkoop ik de boel en ze krijgen wat hun toekomt en de rest gebruik ik om te genieten. Ik zou betalen vr mn uitvaart. Kinderen gaan maar hun eigen leven uitzoeken.
  gemodereerd

 5. Verkopen heeft geen zin
  Dit laat zien dat je kinderen niet met een gouden lepel moet voeden van jongs af aan moeten ze bij gebracht worden wil je het goed hebben doe je best en wees spaarzaam
  En hebberigheid ontstaat wanneer ze elkaar mis gunnen
  Maar vergeten dat ze ook gaan sterven en niets kunnen meenemen en misschien gaat een niet familie er mee van door
  Hai boi libisuma
  gemodereerd

 6. Indra,

  Wij kennen de verhoudingen binnen dat gezin niet. Misschien heeft die zoon zich te pletter gewerkt om de zaak van zijn vader draaiende te houden en krijgt nu de getrouwde zus net zoveel als hij. Wettelijk zal dat misschien gegrond zijn, maar psychologisch niet. Aangezien een mens vooral psychologie is, kan ik mij de woede van de zoon voorstellen (zijn bedreigingen niet). Als tenminste hetgeen ik aanneem (dat hij de zaak hielp draaiende te houden) waar is.
  Bij (familie) ruzies zie je heel vaak dat de psychologie verwaarloosd wordt waardoor alles erger wordt en uit de hand loopt.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.