vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidElf jeugdige delinquenten Santo Boma positief getest op coronavirus

Elf jeugdige delinquenten Santo Boma positief getest op coronavirus

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname zijn elf jeugdige delinquenten van het Jeugdopvoedingsgesticht te Santo Boma, positief getest op het coronavirus. Hoe de besmetting precies heeft plaatsgevonden, is nog onduidelijk.

Vermoedelijk zijn de jeugdigen besmet door een penitentiaire ambtenaar, maar er wordt niet uitgesloten dat er een eventuele besmetting heeft plaatsgevonden door het afgeven van spullen tijdens de bezoektijd.

De besmette delinquenten zijn apart in het Jeugdopvoedingsgesticht ingesloten. Hun gezondheidstoestand wordt gemonitord door een arts. De situatie in het Jeugdopvoedingsgesticht is onder controle.

In het Jeugdopvoedingsgesticht zijn jeugdigen ingesloten die zijn veroordeeld door de jeugdrechter. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Dus de met covid vervuilde medewerkers, die volgens mij verplicht moeten testen voor ze gebouw waar ze gaan werken betreden, besmetten de bajesklanten. Ik zou de staat Suriname aanklagen, als ik de jeugd boeven juridisch assisteerde.

  Maar ja, zo ver denken de niet geschoolde Suritjes niet


  gemodereerd
 2. Misschien moet een jeugdrechter zich ook met de zaak van D.D.B. gaan bemoeien, zodat ook D.D.B. in S.B. kan belanden. Die oude massamoordenaar is zo langzamerhand toch kinds aan het worden, hij zal zich best op zijn plaats voelen op de jeugdafdeling van S.B.


  gemodereerd
 3. Over een paar jaren zijn ze volwassen delinquenten, dus laat ze maar de pijp uit gaan.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Klopt Jacko , deze lapzwanzen kunnen Suriname niet opbouwen , alleen maar vernietigen , dus opruimen dat gespuis en ook hun ouders die zijn geen haar beter


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES