dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBromfietser zonder verzekering knalt achterop auto

Bromfietser zonder verzekering knalt achterop auto

-

Does Travel - naar Suriname

Deze bromfietser is vanmorgen aan de Bomaweg in Suriname gewond geraakt, toen hij met zijn brom tegen een auto knalde die voor hem reed.

Beide weggebruikers reden rond 11.50u in dezelfde richting over de Bomaweg gaande richting Welgedacht C weg. Door nog onbekende oorzaak kwam de bromfietser tegen zijn voorrijder aan. Hij kwam op het wegdek te vallen en liep verwondingen op.

In eerste instantie was de bromfietser voor korte tijd bewusteloos. De politie was er heel snel bij en schakelde een ambulance in. Tijdens het onderzoek bleek dat zijn bromfiets langer dan twee jaren niet verzekerd was.

Het is vooralsnog onduidelijk hoe de schade van de benadeelde gedekt zal worden. De politie van Santodorp heeft de bromfiets in beslag genomen.

Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Niet te geloven dit. Vorige week is mij exact hetzelfde , ongeveer op dezelfde plek overkomen. Ook ik had een bromfietser achter op mijn auto. En waar deze precies vandaan kwam, is nog steeds een raadsel. Ik denk dat ze daar massaal staan te chillen bij de Chinees op de hoek van de Bomaweg en de Welgedacht weg.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES