donderdag, maart 28, 2024
HomeNieuws uit SurinameVIDEO: Brazilianen in Suriname verwelkomen Bolsonaro langs de weg

VIDEO: Brazilianen in Suriname verwelkomen Bolsonaro langs de weg

-

Does Travel

De Braziliaanse president Bolsonaro is vanmiddag enthousiast welkom geheten door een groep landgenoten, die zich langs de weg hadden verzameld. Dat is te zien in onderstaand filmpje.

Bolsonaro landde iets voor het middaguur op Zanderij. Toen hij vertrok en richting de stad reed stopte de auto voor een groep Brazilianen die zich langs de weg hadden verzameld.

De president nam even de tijd om zijn landgenoten te groeten. Daarna reed hij door richting Paramaribo. Daar stonden ook Brazilianen op hem te wachten bij het onafhankelijkheidsplein:

Het filmpje:

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

4 REACTIES
  1. Siki sani.

    Onbegrijpelijk dat Suriname hiermee in zee wil gaan. Ach ja, onnodig fruit, bevroren kippen en groente halen, uit Brasil, is meer export inkomsten voor hun. Ik zou de dommies die me rijker maken, ook graag een bezoek op hun kosten willen brengen (EN NEE BRASIL BETAALD NIET)


    gemodereerd
  2. Onbegrijpelijk?? Ben jij een dommie ofzo?? Brazilie is het rijkste land van Zuid Amerika gek!
    Jij haat het dat zijn landgenoten hem liefhebben( want jij volgt de mainstreammedia die hem constant negatief beklad. Als hij echt zo slecht was zou hij uitgejouwd worden ipv met gejuich. Denk je dat de brazilianen hier geen familie hebben die ze dagelijks spreken over wat er echt gebeurd daar. Jij leeft in een covidwereldje en haat mensen die vrij willen leven en voor zichzelf kunnen denken. Blijven jullie maar lekker in je kelder met een mondkap achter de pc. Dat watJE weet er alles van. Boostergekkies..


    gemodereerd
  3. Binnen 2 wkn weer meer positieven die besmet zijn door de grootste Braziliaanse Coronaontkenner.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES