vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePCS-patiënt probeert overbuurvrouw te verkrachten

PCS-patiënt probeert overbuurvrouw te verkrachten

-

Does Travel - naar Suriname

Een 42-jarige man die karweitjes in de tuin deed voor zijn overbuurvrouw, is deze week aangehouden voor poging tot verkrachting, feitelijke aanranding en huisvredebreuk. De man die al tien jaren onder behandeling zou zijn bij het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS), drong maandag het huis van de vrouw in Wanica binnen.

De buurvrouw was die dag alleen thuis toen de verdachte het huis binnenstapte. Op dat moment bevond de buurvrouw zich in de woonkamer. Zij schrok hevig van de plotselinge verschijning van haar tuinman. Het eerste wat bij de buurvrouw opviel is dat de verdachte met een erectie voor haar stond.

Zij joeg hem weg, waarna de verdachte het slachtoffer bij de borsten vastgreep. Het slachtoffer rukte zich los en bewapende zich met een bezemsteel. Daarmee sloeg zij de verdachte die gelijk daarna de plaats verliet. Op het erf vlak voor zijn buurvrouw begon hij vervolgens openlijk te masturberen.

De politie van Leiding 9A werd ingeschakeld die de verdachte R.T. heeft overgebracht naar het bureau. Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Hahahahahahahaha, dus die vrouw keek wel naar zijn kruis, anders kon ze niet
    zien dat die man, een stijve totempaal had gekregen. Het feit dat hij op het erf
    ging masturberen was die man behoorlijk hitsig, hahahahahahahaha.
    Hij is onder behandeling van PCS, hij dacht : ” Als de wasmachine kapot is’,
    ga ik de was met de hand doen” Fatu dja hahahahahaha, gelukkig heeft hij haar
    geen pijn gedaan, erger nog vermoord!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  2. Hij hoort bij pcs thuis. Gebruikt hij zn medicijnen?? Nu hft hij zn baantje kwijt en iedereen van de buurt gaat hem ontwijken
    Ik hoop ook dat men voorzichtig is met de kinderen en oudjes in de buurt
    Vervelende zaak


    gemodereerd
  3. Hoe stom kan je wel niet zijn om een man te vertrouwen. Deze vrouw is nog stommer dan het achterend van een varken. Ma ja ze kent hem al zo lang, al jaren, hij heeft vaker voor haar gewerkt , hij is echt anders, wel ze moeten haar ook opsluiten ze heeft aanleiding gegeven. ze weet hoe mannen zijn toch laat je me voor je werken je wist het dus ze is ook schuldig


    gemodereerd
  4. Belachelijk vd politie. Op sluiten in psychiatrische inrichting, op de gesloten afd. In andere landen experimenteren ze met zulke mensen, om te kijken hoe onze medicijnen het doen id praktijk. Begin m te vaccineren met pfizer.

    Zo iemand zet je niet in het gevang bij echte criminelen. Dies na wan geestelijk siki a sani.


    gemodereerd
  5. ze had henm met die bezemsteel op zijn erechtte snikkel moeten slaan en 1 tik tegen de bellen zedat hij zijn klokkenspel al kronkelend kon zussen


    gemodereerd
  6. Een gemiddelde mens heeft tegenwoordig veel meer seks dan dat hij bidt. Zo’n grote verschuiving in de mentaliteit heeft zich de laatste decennia voltrokken.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES