Herstelwerkzaamheden wegdek tussen Jenny en Henar

3
Herstelwerkzaamheden wegdek tussen Jenny en Henar

Op het wegdek tussen Jenny en Henar in het district Coronie en Nickerie worden thans herstelwerkzaamheden uitgevoerd. Dat heeft het ministerie van Openbare Werken (OW) in Suriname bekend gemaakt.

De werkzaamheden houden in: wegverbreding, permanente reparatie van de weg en her-asfaltering van het wegdek. De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemingsbedrijf Baitali N.V. in samenwerking met OW.

OW plaatste dit bericht:

Dit was de situatie in september vorig jaar:


3 REACTIES

 1. Minister van OW treft u in deze werkzaamheden ook genoeg oevervoorzieningen om er voor te zorgen dat het water langs deze weg niet op de weg Jenny – Henar komt. Anders is het zeewater op de weg dragen.

  Deze minister Riad Nurmohamed van OW werkt wel heel hard ondanks dat het land geen geld/kapitaal heeft om orde op zaken te krijgen in vele werkzaamheden die gedaan moeten worden in de infrastructuur en andere werkzaamheden die onder het ministerie van OW vallen. Zaken die er voor moeten zorgen dat het land niet vast komt te lopen.

  Samen Werken, Samen Sterker
  gemodereerd

 2. Wan tjin wegdek, zomaar omen man e snap drape, leki spek en bonen.

  Dit werk doe je snachts, zodat het id ochtend opgedroogd is. Oja, geen stroom palen langs de weg, dan soort zin a reparatie fu a asfalt abi? Bigin pot faja drape
  gemodereerd

 3. Mangrove bij de oever planten in het water waardoor de afkalving of bescherming van de weg bij door het water voorkomen wordt.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.