maandag, juni 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameLIVE: Braziliaanse president Bolsonaro aangekomen in Suriname

LIVE: Braziliaanse president Bolsonaro aangekomen in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De Braziliaanse president Jair Messias Bolsonaro is zojuist geland op de Johan Adolf Pengel Internationale luchthaven in Suriname. Bolsonaro brengt een tweedaags werkbezoek aan ons land.

Eerder in de ochtend om 10.30u arriveerde ook president Irfaan Ali van Guyana. De presidenten werden op de luchthaven ontvangen door de Surinaamse vicepresident en ministers.

Guyana, Brazilië en Suriname maken deel uit van het Amazone pact. Over dit onderwerp zullen besprekingen plaatsvinden tijdens een werklunch.

Er waren live beelden hieronder te zien via CDS:

https://youtu.be/_UNzhxo7Kig
https://youtu.be/D260SVSkG8o

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. De minister van volksgezondheid staat in zijn hemdje.
  Het kan toch niet zo zijn dat hij en de regering, die dagelijks bezig zijn mensen aan te zetten tot vaccinatie vanwege onze veiligheid en dat je nu voor iemand, ook al is hij president, die tegen vaccinatie is, de rode loper uitrolt en de man met alle egards ontvangt. Hoe krom wil je het hebben.
  En dan komt onze Arvin vertellen dat het in orde is want voor een president gelden er andere regels, is toch je reinste onzin, gelden deze ‘andere’ regels dan ook voor onze president Santokhi.
  Ik heb altijd gedacht dat de corona regels gelden voor alle mensen ongeacht wie je ook bent en welke functie je ook hebt.
  Dit is toch een slecht voorbeeld voor onze burgers en een klap in het gezicht
  van hen die zich altijd en consequent aan de corona richtlijnen hebben gehouden (en houden).

  En dan worden wij, vooral de Surineds en de minister, giftig (boos) op onze onverantwoordelijke feestgangers, wat een wereld, gospe!!!!!


  gemodereerd
 2. Bem-vindo presidente do Brasil e esperamos uma cooperação frutífera com o Suriname em que o respeito de ambos os povos é primordial. Além disso, seja crítico dos direitos dos povos indígenas.


  gemodereerd
 3. Ik heet de president in het Portugees van harte welkom en hoop op een vruchtbare samenwerking met respect voor elkaars rechten en waarden ook die van de inheemsen.


  gemodereerd
 4. pony , ha ha jij valt voor de zoveelste keer door de mand , echt nu laat je weer zien dat jij een ongeschoolde paarse aanhanger bent , de minister die de man van brazilie heeft opgewacht op zanderij was minister van bibis ramdin , is hij ook minister van volksgezondheid dan , weet je wel hoe de minister van volksgezondheid heet nou het is ………. Ramadhin


  gemodereerd
 5. president Santokhi , we hebben op U gestemd , maar we denken nu dat we verkeert gestemd hebben , bouterse vernietigde ons land vanaf2010 tot 2020 en U zei we bouwen Suriname weer op na de verkiezingen , maar noppes , bouterse loopt nog vrij rond , en U gaat vaak op de koffie bij hem samen met brunswijk , U beschermd Hoefdraad en de rijken worden rijker , de gewone Surinamer is weer de klos en gaan weer achteruit


  gemodereerd
 6. Harry
  21 januari 2022 At 03:24
  Google translate laat je vloeiend portugees praten en schrijven he . Papa Jantje.

  Helemaal niet! Ik doe moeite om mezelf te ontwikkelen en laat Google niet mijn leven bepalen. Veel Surinamers denken dat de voertaal in Brazilië Spaans is
  Mi mars Papa !


  gemodereerd
 7. Pony 20 januari 2022 At 16:26
  ==============================

  Een beetje stemmingmakerij, spijkers op laag water zoeken wellicht?
  Het is een gezonde zaak wanneer Surinamers kritisch kijken naar hun regeringsleiders, maar laat het niet de verkeerde kant opslaan, zoals hierboven het geval is. Het vertroebeld je gezond verstand.


  gemodereerd
 8. Pony heeft wel degelijk een punt. Van tijd tot tijd moet de mens zich even terugtrekken en nagaan wat klopt en wat niet klopt. Daarbij moet je zaken vanuit alle invalshoeken benaderen. Handig als je de wet- en regelgeving kent om ook vanuit die boeg een oordeel te vellen. Dat is het officiële gedeelte. Een ander gedeelte is social media. Op dat platvorm wordt heel hard geschreeuwd en gebruld en gejankt en gemekkerd. Je zou bijna denken dat die lelijkerds de boventoon voeren. Als de logische onderbouwing ontbreekt, als men slechts in naam van populariteit de boventoon voert en de kudde al te gewillig meegaat , krijg je wantoestanden.


  gemodereerd
 9. Alweer laat je zien een slechte lezer te zijn, iedereen weet dat het gaat om de minister van volksgezondheid ( BIBIS gaat niet over vaccinatie), die wordt in zijn hemdje gezet door het opportunistische gedrag van zijn collega’s. Ze zijn bereid zelf met de duivel te dansen. Geen wonder dat er ook een crimineel in het kabinet zit, soort zoekt soort. Het lijkt de vorige regering wel, met zijn veroordeelde moordenaar, en deze regering heeft weinig scrupules om een massa moordenaar te verwelkomen om een paar zilverlingen.
  Natuurlijk willen wij zaken doen met Brazilië onze grote buur, maar niet met deze man aan het roer. Santokhi wilde toch ook niet dat het buitenland nog zaken deed met Bouterse, en nu gaat hij zelf dealen met moordenaar (Bolsonaro is een politieke paria) ja toch WAT of heb je lucht in je hersens.


  gemodereerd
 10. Een president in een land heeft ook een voorbeeldfunctie. Hou je aan de wet- en regelgeving. Wat dat betreft kan je een goed voorbeeld nemen aan Australië, waarbij de nummer één tennisser van de wereld, Novak Djokovic het land is uitgezet vanwege het niet naleven van de coronaregels. Chan leeft op dit moment in een wereld van show en glamour. Met volgauto’s en helikopters verplaatst hij zich overal in Suriname, maakt snoepreisjes en decoreert zijn partijgenoten. Het verwondert mij dat Bolsonaro geen decoratie van Chan heeft gekregen. Chan kon hem best gedecoreerd hebben met “drager van het grootlint in de Ere-Orde van de Gele Banaan”.


  gemodereerd
 11. Is het zien van ‘stront aan de knikker’ soms stemmingmakerij, maak dat je moesje wijs.
  We horen streng om te gaan met de Covid regels, de regering heeft er geen goed woord over als het fout gaat, anderen (o.a. vaccinatie weigeraars) worden gedemoniseerd, en dezelfde regering heeft geen moeite, iemand die een loopje neemt met het vaccineren, groots te ontvangen omdat deze man oliedollars voor ons kan genereren. Hoe opportunistisch wil je het hebben.
  Santokhi zou het beter doen, tôg. Papa Jantje eindigt altijd ‘met mi mars papa’.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES