Rovers overvallen goudsmid en partner; vrouw gesmeten op vloer

6
politie-rbt-paramaribo-suriname-nieuw

Drie criminelen hebben dinsdag een goudsmid en zijn partner overvallen in Paramaribo. De man ruimde spullen op en plaatste enkele goederen in zijn auto. Hij zag dat een witte Toyota Vitz voor zijn pand stopte. Drie mannen stapten gewapend met vuistvuurwapens uit. Een van ze ging bij hem en nam zijn halsketting weg.

De vrouw had de autosleutel en maakte het voertuig snel dicht. De twee andere criminelen vielen haar aan en hielden haar onder schot. De rovers wilden de sleutel, maar zij wilde die niet afgeven.

De rovers pakten de vrouw hardhandig aan en smeten haar op de vloer. Zij namen de autosleutel en wisten haar tas uit het voertuig te stelen. De vrouw had SRD 500, een rijbewijs, twee telefoons en belangrijke stukken in haar tas. Zij klaagde van pijn aan haar armen en benen.

Na de daad stapten de rovers in de Vitz en reden weg. De politie is bezig met de opsporing van de verdachten. 


6 REACTIES

 1. En het gaat maar door!!! Is iets normaals geworden in Su. Gewoon ff snel iemand beroven!! Soso roof jongoe…komt het nog goed???
  gemodereerd

 2. Beste famiri, soms is het heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel noodzakelijk zulke abanies naar het eeuwige roversveld te sturen. Maar ja als ze daar worden gestuurd komen hele bevolkingsgroepen in opstand. Want “hun onschuldige boys ” zijn vermoord.

  Maar een wettig kogel is soms meer dan geoorloofd voor criminelen die niet willen veranderen.
  gemodereerd

 3. Zo te zien heeft Suriname een oerdomme volk die zich niet kan bundelen. Als ze zich bundelen kunnen ze net als die criminelen, wapens aanschaffen en zichzelf verdedigen. Wordt het niet tijd om te organiseren mensen. Welke regering zou dit dan tegen houden vraag ik me af? Bij de politie en leger heb je ook criminelen met drugs waar ook wapens worden gestolen. Wie is te vertrouwen.

  Slachtoffers kunnen ook een beloning van een paar honderd uitgeven voor gouden tips, want aan de regering heb je niet veel aan. Hun achterban familie vrienden en kennissen weten precies wie het zijn, dus zijn tipgevers wel bereid om tegen betaling te biechten.

  Alleen hebben rovers heel veel rechten in Suriname dankzij de zeer grote steun van achterban en zijn ze zo weer op straat om verder te gaan roven. Zij zullen toch nooit slachtoffer worden.

  Lang leve de onafhankelijkheid van Suriname die zich de afgelopen 46 jaar flink heeft ontwikkeld maar helaas op een zeer onaangename manier.
  gemodereerd

 4. Zolang de regering alleen maar toekijkt en de minister van Justitie slaapt, zou ik zeggen;
  bevolking neem zelf actie. Neerknallen en opruimen deze boeven. Soetoe den mpp’s, jaggie schot zodat ze voor eeuwig verdwijnen….. zo kan het niet verder. Iedere dag lees je overvallen hier, daar etc. etc…. en de regering kijkt weg????
  gemodereerd

 5. De politie is bezig met de opsporing van de verdachten.
  =======
  Dat is het enige wat het volk krijgt te horen. En verder gebeurt er niets meer. De criminaliteit neemt steeds toe. Het volk is aan hun lot overgelaten. Ik hoor helemaal niets van DNA leden en de president over dit onderwerp.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.