5 coronadoden, 1.351 nieuwe besmettingen en 78 personen in ziekenhuizen

5
coronadoden en nieuwe gevallen afgelopen 24 uur

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur weer 5 personen overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus. Het totaal aantal coronadoden is hierdoor gestegen naar 1.221.

Dat blijkt dinsdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de cijfers blijkt dat er dinsdag 2.950 keer getest is. Het totaal aantal nieuwe besmettingen bedraagt hierbij 1.351 (45,8%).

In de ziekenhuizen worden op dit moment 78 personen behandeld en op de IC 12.

De cijfers van dinsdag 18 januari 2022:


5 REACTIES

 1. Ja zat er dik in. Vooral landen met een hoge vaccinatiegraad lijken de dans te ontspringen. Met omicron ben je nog wel besmettelijk maar als gevaccineerde zit je 2-3 dagen thuis met een snotneus. In landen met een lage vaccinatiegraad gaat het dus mis. Tel daarbij op dat Delta niet meer dominant is maar nog niet weg is. Recept voor ellende dus. Ook in de VS gaat het slecht in staten met een lage vaccinatiegraad. Daarentegen gaat men in Schotland terug naar normaal. Zo ook in Denemarken en de UK lijkt op dezelfde weg.
  gemodereerd

 2. Waar gaan de mensen zo veel dood?? Thuis of ziekenhuis??
  Iedereen die nu dood gaat is covid.
  In Dna konden ze geen antwoord geven dus geen vergadering.
  Zijn die figuren die met die gek van Brazilië ook niet gevaccineerd net als hij???
  Daar praat niemand over.
  gemodereerd

 3. Er zijn landen waar men het vaccin graag wil hebben, maar niet kan krijgen.
  In Suriname kan men het vaccin wel krijgen, maar wil men het niet hebben.

  De stadscreool en binnenlandse bewoner hebben hun heil gezocht in oso-dresie. Helaas heeft die nog niet gebracht wat ze ervan verwachtten. Daarom vallen ze bij bosjes om of worden bij bosjes besmet.
  gemodereerd

 4. De werkelijke vraag luid! Hoe betrouwbaar zijn deze cijfers. Met name het testen blijkt een punt van aandacht te zijn. Vaak genoeg blijkt dat niet alle testen dezelfde uitkomst geven. Dus gooien we alle gevallen maar op een hoop! Dit soort nieuws zorgt voor angst. De roep om te vaccineren blijft onverminderd doorgaan. In het voordeel natuurlijk van de farmaceut. Diezelfde famaceut kan geen 100 procent garantie geven, dat u ondanks de vaccinatie, niet besmet of ernstig ziek word! Ook wat betreft de bijwerkingen van het middel, is er nog veel ruis. Voorlopig houd konsensi zoveel mogelijk afstand van grote groepen en menigten! En luister vol verbazing naar de beleidsmakers, die denken te weten wat goed voor ons is en wat niet.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.