zondag, december 3, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieZeven criminelen overvallen winkeliersechtpaar te Mama Ndyuka

Zeven criminelen overvallen winkeliersechtpaar te Mama Ndyuka

-

Does Travel & Cadushi Tours

Zeven criminelen hebben zondag op klaarlichte dag een gewapende roofoverval gepleegd op een winkel te Mama Ndyuka. Volgens de winkelier hebben de daders schoten gelost en het winkeliersechtpaar mishandeld.

Onder bedreiging maakten zij Euro 20.000,- USD 12.000,- en SRD 30.000,- buit. Behalve het geld zijn de overvallers ervandoor met bijkans 60 gram ruw goud en paspoorten van het echtpaar.

De politie van Richelieu heeft de aangifte opgenomen en het verder onderzoek overgedragen aan de recherche. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

9 REACTIES
 1. Het wordt tijd dat de regering wat gaat doen, tegen deze kanker gezwellen.
  Anders gaat het ook uitzaaien zoals als de vreselijke ziekte. Graag met wortel
  en tak uitroeien. En aan de dieren voeren, misschien lusten zelfs de beesten hun
  ook al niet..
  Saka saka!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Hebben het nog niet door dat hun geld op de BANK VEILING & SAVE ZIJN & ook moet de overheid en banken de bevolking en ondernemers het zekerheid bieden dat hun zwaar verdiende geld niet verloren gaat en mogen dat OPNEMEN WAARNEER ZIJ WILLEN OOK DE RENTEN REDELIJK GOED BETAALBAAR ZIJN .DAN HEBBEN DE DUIVELS šŸ‘¹šŸ‘ŗšŸ¤”šŸ¤ šŸ˜ˆMINDER KANS OM TE ROVEN ook moeten banken in bepaalde GEBIEDEN FILIALEN NEERZETTEN ZODAT HET EFFICIƋNTER & MAKKELIJK WORDT VOOR ALLE KLANTEN.
  DOOR DEZE CRISIS GEKOPPELD AAN COVID-19 KOMT ER MEER CRIMINALITEIT IN SURINAME.
  gemodereerd

 3. Onder bedreiging maakten zij Euro 20.000,- USD 12.000,- en SRD 30.000,- buit.

  Een behoorlijk groot bedrag dat is buitgemaakt door mensen die altijd maar klagen dat ze honger lijden en in armoede leven.
  gemodereerd

 4. Zware straffen zoals in de Arabische landen invoeren aub. Maar 1 volk zal zware straffen nooit toestaan want zij worden nooit slachtoffer velen zijn ook vrienden bekenden en familieleden. Het is prima zo, zoals het gaat.

  De overige gedeelte kan gewoon toekijken en niks doen. Of ze kunnen bundelen en ook iets organiseren. Het lig aan hunzelf. Zonder bundeling zal vrees ik nooit een echte oplossing komen.
  gemodereerd

 5. Sluit die winkel tot nader orde. In ieder geval totdat je je paspoort terug hebt.
  Die dorpsmensen moeten die criminelen uitleveren of op zoek naar een andere winkel. Laat ze voorlopig maar stikken omoe!
  gemodereerd

 6. Het werkelijk probleem wordt niet aangekaart. In die gebieden is het een komen en gaan van binnenlandse en buitenlandse geboeftige roofachtige illegale goudzoekers.

  De overheid heeft daar niks aan gedaan in het verleden, doet er nu niks aan en zal er in de toekomst ook weinig aan doen. Want de gewone man krijgt zelden een goud en houtconcessie, maar politiek gelieerde “toppers”.

  Nationaal Leger waarvoor? Voor spek en bonen? Die (Braziliaanse) beesten zijn gewapende bosterroristen. Die moeten niet worden opgepakt maar ter plaatse worden geƫxecuteerd. Die Fransen tolereren die rotzooi niet op hun grondgebied.
  gemodereerd

 7. De criminelen hebben vrijspel in dat land. Het justitieel apparaat deugt niet. Amoksie is incompetent. Chan leeft in een wereld van glamour en show. De VP doet niet onder. Operatie veilig Suriname is een lachertje geworden. De criminaliteit is juist toegenomen.
  gemodereerd

 8. Integer land met nog integere burgers. Fa je tek wan sma in dienst? Nooit.

  Fa jo njan? Foefoeroe.
  gemodereerd

 9. Iemand zegt hier je moet al het geld niet thuis hebben maar op de bank zetten , nou het bankwezen zijn ook boeven , dat weten wij al van de laatste 10 jaren , en deze criminelen komen van een bepaalde groep , als ze opgepakt worden meteen een kopje kleiner maken , zo lang er van deze gasten rond lopen en kunnen vrij lopen zalm Suriname niet aantrekkelijk worden voor touristten .
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES