donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieOndernemersechtpaar en arbeiders slachtoffer gewapende roof

Ondernemersechtpaar en arbeiders slachtoffer gewapende roof

-

Does Travel & Cadushi Tours

Opnieuw zijn hardwerkende ondernemers in Suriname slachtoffer van gewapende rovers. Drie criminelen hebben in de nacht van maandag op dinsdag 18 januari een gewapende roofoverval gepleegd in een woning aan de Tourtonnelaan.

Het betreft een hoogbouw pand. Het echtpaar sliep op de benedenverdieping en de arbeiders boven. Rond 02.30 uur werd het echtpaar overmeesterd door het trio. Ze werden in hun diepe rust overvallen en beroofd van hun waardevolle goederen. De beroving ging gepaard met mishandeling

Volgens de slachtoffers waren de rovers allen gemaskerd en gekleed in het zwart. Één van hen was gewapend met een vuistvuurwapen en de tweede met een koevoet. De daders hebben op de kamerdeur van de ondernemer geschoten. Deze vertoond twee kogelinslagen.

De arbeiders die op de bovenverdieping sliepen zijn beroofd en gekneveld achtergelaten. De ondernemer klaagde van pijn aan zijn lichaam. Hij is met een koevoet bewerkt aan zijn rug en arm. Ook zijn partner klaagde van pijn over haar heel lichaam.

De buit betreft een geldbedrag groot 1.000 SRD, 400 USD en twee iPads. De politie van Centrum heeft de aangifte opgenomen. Het onderzoek duurt voort. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

9 REACTIES
 1. Wanneer o wanneer houden deze laffe rovers eens op. Ik zou echt geen moeite mee hebben om premiejagers in te zetten om dit tuig gewoon te liquideren. Alleen dit kan Suriname nog redden.


  Maak melding

 2. Het zijn getrainde professionals. Ze gaan zeer berekend te werk en weten precies wat ze moeten doen. Ik vind het jammer dat de doodstraf niet wordt ingevoerd al is het maar tijdelijk. Wil je als Dubai worden moet je echt sommige strafwetten overnemen ook. Zelfs in Afrika wordt niet zo erg veel geroofd, want daar zijn de straffen ook veel hoger en door het volk gelyncht ook als ze gepakt worden.

  Chan kan geen hoge straffen invoeren want dan is hij racist. Je zult ermee moeten leven of zult moeten vluchten uit het land.

  En natuurlijk is een groot deel van het volk die dit gedrag goedkeurt. Zolang zij maar maar geen slachtoffer worden, is alles prima zoals het gaat.


  Maak melding

 3. Chan je hebt de politie Academie in Appeldoorn doorlopen, en ook was je eens
  mini – ster van Jus/ pol geweest. Doe eens wat, want dat criminele gedoe loopt
  nu gewoon uit de spuigaten. Voer de doodstraf weer in, dan heb je een hele goede daad verricht, voor de gehele Surinaamse bevolking. Wat de economie betreft, gaat het wat langer duren, want a kondré skeeer. Jammer dat sommige mensen dat niet
  begrijpen, of willen niet begrijpen! (Chan je zei wo sit kong, begin met de misdaad
  het volk gaat gebukt onder mang.) Op den duur blijven toeristen ook weg, om maar te zwijgen van Ondernemers die van plan waren (zijn ) om in Su te investeren.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 4. Ik had ook de ambitie om Riksja en Tuk tuk in Su in te voeren, maar gezien de economische toestand en de hoge criminaliteit, heb ik alles stop gezet. Riksja en de Tuk tuk, waren bestemd voor de domme automobilisten van Su.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 5. Slachtoffer van roofoverval, waarom.haal je uitgerekend Afrika als voorbeeld aan? Veel.Afrikaanse landen zijn veiliger dan veel Zuid Amerkaanse landen, Mexico, sommige Amerkaanse Staten en sommige Aziatische landen.


  Maak melding

 6. Hoe lang gaat dit nog zo doorgaan??? President, ministers en beleidsmakers, het volk is vogelvrij, het is doelwit en mikpunt van rovers en criminelen. Wat gaan jullie eraan doen?
  Niks doen is geen optie! Worse case scenario,… ondernemers gaan wegtrekken, investeerders zullen wegblijven, toeristen zullen niet meer komen. Suriname is dan gedoemd tot de ondergang.


  Maak melding

 7. Boesskowtoe , gedoemd tot de ondergang zal zeker gebeuren , b.u.e.s. is ermee begonnen , hij verkocht 70% van Suriname al aan de chinezen , en deze regering sluit ook de chinezen in hun armen , dus straks einde oefening.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES