maandag, december 4, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieFacebook politieman gehackt; doodsbedreiging aan adres first lady en president

Facebook politieman gehackt; doodsbedreiging aan adres first lady en president

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een politieman tewerkgesteld op station Livorno kreeg maandagochtend de schrik van zijn leven toen hij een bericht zag langskomen, waarin uit zijn naam en via zijn Facebook account ernstige doodsbedreigingen zijn geuit aan het adres van de First Lady, Melissa Seenacherry en president Santokhi van Suriname.

Melissa u gaat binnenkort een kogel in u schedel krijgen geloof me als politieagenten hebben wij het niet goed. We werken 1×24 uur, u zit hoog en droog en wij moeten onze eigen kleding kopen en onze gezin verzorgen maar men ziet ons als honden. Wij werken harder dan een minister. Enig ding wat u doet is het volk misleiden met leugens binnenkort ga ik u en u man doodschieten. Niemand gaat u kunnen helpen. De VHP heeft het land in een rommel gebracht. Ik onthoud alles van jullie. Jouw bewaking betekent niets als ik je moet doodmaken ga je het nooit zien komen”, aldus de bedreiging op zijn Facebook page.

In gesprek met Waterkant.Net zegt agent X.P. dat hij zondagavond door een vriend werd gebeld, die hem doorgaf dat zijn Facebookaccount was gehackt. “Hij vroeg me of ik hem kon helpen om zijn account aan te zuiveren. Ik kreeg na het gesprek een code op mijn telefoon en die moest ik voor hem opsturen. Zoals gevraagd heb ik die ook naar hem gestuurd. Kort daarna bleek dat mijn Facebookaccount ook was gehackt”, aldus de agent.

Er werden vanaf toen berichten op zijn page gedeeld waaronder de bedreigingen. Na de ontdekking wendde de politieman zich vandaag tot de politie afdeling Digitale Recherche voor onderzoek. Volgens X.P. is uit onderzoek gebleken dat zijn account door iemand anders is gehackt. Dat gedeelte wordt grondig onderzocht door de politie. 

De agent benadrukt: ‘Ik zou deze bedreigingen nimmer doen naar het adres van de First Lady en de president.”

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

11 REACTIES
 1. Deze randdebiel opsporen en gelijk uit dienst zetten, en laten verdwijnen !
  Ik weet niet hoe, maar hij moet weg helemaal van de aardbol verdwijnen.
  ”Onbetrouwbaar iemand, weer ééntje die niet goed gescreend werd”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Paarse hackers vanuit ocer en faja pepre. Bossen die rattenplaag in ocer en leonsberg.
  gemodereerd

 3. HAHAHHA. Gehackt?? Je moet geen openbare WIFi gebruiken, en random gebruikers voorwaarden accepteren, zodat niem in je fona kan SluipEn.

  Ad eerste reactie zien, snapt iem niet hoe technology werkt..
  gemodereerd

 4. Afleidingsmanoeuvres zullen niet werken, want mensen hebben honger. Het interesseert echt heel weinig mensen dit soort berichten op dit moment. Iedereen wordt nu wel op een of andere manier bedreigd!
  gemodereerd

 5. Haha nu beginnen jullie te zien wat onder het volk speelt. Waar zijn al die figuren die onder Bouterse fake account maakten??
  Waar is die zg topman en computer deskundige van Chan??
  Is wel de waarheid wNt hoe kin iemand een setie gon zette dichtbij Chan zn huis??
  Ook dat was afleiding.
  gemodereerd

 6. Meneer Abdoel ik dacht dat jij helemaal van de aardbodem was verdwenen, het idee om terug te komen als regering coalitie in 2025 zou ik echt vergeten,vooral jij als persoon want ook dankzij jouw heeft de NDP de verkiezing verloren.En de bevolking is moe van de blundering en verkopen van het land en zelfverrijking van de NDPers en cornuiten.
  gemodereerd

 7. Wat een kulverhaal van deze xp.
  De onderzoekers kunnen starten bij de vriend die de code gaf.

  Mannen die jaloers zijn op een vrouw zijn stinkdieren. Plus kunnen sommige volwassenen niet accepteren dat hun ouders zijn gescheiden. Het is niet aan jou, leef je eigen leven, alsof jij zo perfect bent.
  gemodereerd

 8. Zijn vriend had hem toch gebeld? Het is niet langer een raadsel sinds de president ook een politieman is geweest.
  gemodereerd

 9. Ik las vandaag een nieuwsbericht over een vpn netwerk dat is opgerold. ze hackten vanuit diverse landen.
  Mensen moeten niet zomaar linkjes aanklikken of codes invoeren.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES