zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDoodgestoken vrouw is Curaçaose Racheline (30)

Doodgestoken vrouw is Curaçaose Racheline (30)

-

Does Travel - naar Suriname

De vrouw die maandagmorgen voor haar huis in Abbenbroek (NL) in het bijzijn van haar 7-jarig dochtertje werd doodgestoken, is de 30-jarige Racheline Concincion. Racheline, die haar roots heeft op Curaçao en werkte als stewardess bij de KLM, werd doodgestoken door haar ex-partner.

De dader, afkomstig uit België, reed na de steekpartij naar een viaduct boven de A15 en sprong naar beneden in een poging zichzelf van het leven te beroven. Hij werd daarbij ook nog aangereden door een passerende auto en is zwaargewond naar een ziekenhuis gebracht.

Racheline word aanstaande zaterdag gecremeerd met maximaal 100 personen, heeft de familie vanavond bekend gemaakt. De familie heeft een speciale herdenkingspagina aangemaakt waarop ook bovenstaande foto geplaatst is.

Over de dader is nog weinig bekend. Uit de vele comments die op social media worden geplaatst, zou blijken dat hij ook Curaçaose roots heeft. Dat is echter niet bevestigd. Uit deze uitgebreide reconstructie van het Algemeen Dagblad blijkt dat hij het niet zou hebben kunnen verkroppen dat Racheline enkele weken geleden een punt achter hun relatie zette.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. Weer zo’n pen.s die denkt dat een vrouw zijn bezit s, als ik daarvoor een vrouw
  moet vermoorden, dan was ik nooit meer buiten(vrij). Wat ik jammer vind is dat
  hij, niet vermorzeld werd door een 10 tonner. En dat arme kind zit nu op zo,n
  leeftijd zonder moeder, dat vind ik triest. Te meer omdat ik kleinkinderen heb, van die
  leeftijd groep. Ik zal maar niet schrijven wat ik denk, want straks wordt ik uitgemaakt
  voor internet heldje, door 1 of andere onbenul.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. @J.Zwartmans,

  Is een getrouwde vrouw niet het bezit van haar man? Net zoals een getrouwde man het bezit is van zijn vrouw?
  Zo niet, dan heeft een huwelijk geen enkele nut.


  gemodereerd
 3. Jacko , hopelijk overleefd deze onbenul en zijn zelfmoord kan over doen , niet voor de trein gooien , maar zoutzuur innemen , of je weet wel een bad nemen in ongebluste kalk , maar het is diep en diep triest dat een kind van 7 jaar getuige is van deze moord en zonder moeder verder moet in het leven , in Nederland wordt zo’n kind niet alleen gelaten en opgevangen door familie of door organisaties , hopelijk houd het meisje geen blijvende trauma er van over


  gemodereerd
 4. Waarom is dit nieuws op waterkant.net? Wij zijn Surinamers en leven in Suriname. Waarom moeten wij op de hoogte zijn wat er in de land van onze witte ex meesters gebeurd?
  We zijn onafhankelijk!

  ANTW: je zegt ‘Wij zijn Surinamers en leven in Suriname‘ maar je hebt een Nederlands IP adres😂 – en het bericht staat er omdat wij dit willen plaatsen. Als het je niet bevalt dan surf je toch lekker door? Je bent niet verplicht onze berichten te lezen hoor. Howdoe…


  gemodereerd
 5. Ik denk dat hier sprake is van een jongeman die niet goed behandeld is voor zijn ziekte. Het gebeurt vaker dat je plat gespoten wordt met van die zware medicijnen zonder resultaat. Ik denk dat een super hoog opgeleide een manier moet vinden om deze mensen goed te behandelen. Deze mensen worden alleen maar plat gespoten met medicijnen zonder een bezigheid te hebben.


  gemodereerd
 6. @Seenaberry
  Ook in een relatie of in een huwelijk zijn man noch vrouw elkaars bezit. Er wordt wel gezegd mijn vriend/vriendin, mijn partner of mijn man/vrouw, maar je bent nooit elkaars eigendom.
  Een onroerendgoed of iets anders is wel jouw bezitting mits je dat op eerlijke wijze hebt gekregen dan wel gekocht.


  gemodereerd
 7. Typisch voorbeeld van een (wilde) wereldvreemd figuur, die Rajinder
  Wij zijn onafhankelijk, proest!
  Niemand is onafhankelijk iedereen is met elkaar verbonden. Bijvoorbeeld maandelijks gaat er circa 4 miljoen euro vanuit de ‘overheerser’ naar suri en suri importeert op haar beurt heel veel goederen van andere buitenlandse overheersers.
  Tijdstip en naam geeft alles aan.

  Welke ziekte @langetab
  Is gewoon de 2e paardelul in 1 week, die zijn 30jr vrouw vermoord omdat ze hem niet meer lust.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES