zondag, december 10, 2023
HomeNieuws uit SurinameOok toestemming voor GOL en Caribbean Airlines om weer op Suriname te...

Ook toestemming voor GOL en Caribbean Airlines om weer op Suriname te vliegen

-

Does Travel & Cadushi Tours

Nadat Copa Airlines vorige week toestemming kreeg om weer op Suriname te vliegen, heeft de Surinaamse overheid aan de luchtvaartmaatschappijen GOL (Belem-Paramaribo v.v.) en Caribbean Airlines (Port of Spain – Paramaribo v.v.) eveneens toestemming verleend voor een herstart.

Het ministerie van TCT heeft benadrukt dat een goede en optimale samenwerking met alle actoren binnen de luchtvaartsector meer dan ooit een vereiste is in deze uitdagende periode.

“Derhalve mogen luchtvaartmaatschappijen op de volledige medewerking en ondersteuning van het ministerie rekenen in het belang van de passagiers en andere belanghebbenden”, aldus TCT vandaag.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

3 REACTIES
 1. De minister van TCT krijgt nu weer geld binnen van die gezonde Airlines als ze Suriname aandoen , en zo gaat die minister dat geld weer geven aan de failliete s.m dat ze het salaris aan het massa personeel kunnen betalen


  Maak melding

 2. De leidinggevenden op het ministerie van tot zijn dictators.

  Al meer als twintig jaar vragen andere vliegtuig maatschappijen of ze mogen landen in Suriname.

  Het werd altijd tegen gehouden. Met de smoes dat het slecht is en te veel concurrentie was voor de slm. Nu de slm falliet is ( schuld 100 miljoen dollar) is ineens alles mogelijk.

  Ik wordt hier gewoon misselijk van.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 3. Djamoe , de schuld van de slm is veel hoger dan die 100 miljoen US Dollar , het zal zeker bijna het dubbele zijn , ze moeten meer andere luchtvaartmaatschappijen aantrekken en die slm verwijderen van het platform.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES