Ook toestemming voor GOL en Caribbean Airlines om weer op Suriname te vliegen

3

Nadat Copa Airlines vorige week toestemming kreeg om weer op Suriname te vliegen, heeft de Surinaamse overheid aan de luchtvaartmaatschappijen GOL (Belem-Paramaribo v.v.) en Caribbean Airlines (Port of Spain – Paramaribo v.v.) eveneens toestemming verleend voor een herstart.

Het ministerie van TCT heeft benadrukt dat een goede en optimale samenwerking met alle actoren binnen de luchtvaartsector meer dan ooit een vereiste is in deze uitdagende periode.

“Derhalve mogen luchtvaartmaatschappijen op de volledige medewerking en ondersteuning van het ministerie rekenen in het belang van de passagiers en andere belanghebbenden”, aldus TCT vandaag.

3 REACTIES

 1. De minister van TCT krijgt nu weer geld binnen van die gezonde Airlines als ze Suriname aandoen , en zo gaat die minister dat geld weer geven aan de failliete s.m dat ze het salaris aan het massa personeel kunnen betalen
  gemodereerd

 2. De leidinggevenden op het ministerie van tot zijn dictators.

  Al meer als twintig jaar vragen andere vliegtuig maatschappijen of ze mogen landen in Suriname.

  Het werd altijd tegen gehouden. Met de smoes dat het slecht is en te veel concurrentie was voor de slm. Nu de slm falliet is ( schuld 100 miljoen dollar) is ineens alles mogelijk.

  Ik wordt hier gewoon misselijk van.

  Ik rust
  Djamoe
  gemodereerd

 3. Djamoe , de schuld van de slm is veel hoger dan die 100 miljoen US Dollar , het zal zeker bijna het dubbele zijn , ze moeten meer andere luchtvaartmaatschappijen aantrekken en die slm verwijderen van het platform.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.