Groots aangekondigde protestactie van Siebrano Pique geflopt

24
Groots aangekondigde protestactie van Siebrano Pique geflopt

Slechts een handjevol mensen is vanmorgen komen opdagen, voor een groots aangekondigde protestactie in Suriname. Volgens de leider van het protest, Siebrano Pique, waren er na 10.30u maar 20 man aanwezig. Dat blijkt ook uit bovenstaande foto.

De politie was op en rondom het Onafhankelijkheidsplein goed vertegenwoordigd. Er waren uiteindelijk meer agenten aanwezig, dan demonstranten.

D-TV Express was er ook bij en maakte onderstaande live reportage.


24 REACTIES

 1. Sie no brain, geef het op, jo dong sebrefata paarse djamoe ede. Als je echt iets wil doen voor de sranang mang. Ga naar ocer en leonsberg demonstreren en ga opa D, de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname, ter verantwoording roepen voor zijn misdaden tegenover land en volk. En als main topic: de vragen wanneer hij zijn 20 jaar gevangenisstraf gaat uitzitten. En PE A MONI DE EN PE BOEFDRAAD DE?
  Je bent een lachertje, si no brain.
  gemodereerd

 2. De geesten in het land zijn nog niet rijp voor grootschalige protesten. De bom gaat uiteindelijk barsten. Bij nieuwe verkiezingen kunnen Abop, VHP, NPS en PL het helemaal vergeten. Het wordt een drama voor deze politieke partijen.
  gemodereerd

 3. Groots aangekondigde protestdemonstratie van s. pique geflopt
  Wat had je verwacht dan?

  Je moet wel een halvezool zijn als je jouw tijd energie hieraan zou besteden. Wat gaat het je opleveren? Wat bereik je ermee?

  Wat kan de nietsnut s. pique voor Surinamers en Suriname (inter)nationaal betekenen?

  Wat heeft hij tot nu toe bereikt in zijn leven? En zo een nietsnut wil eem grote protest organiseren?

  Deze man wordt door anderen misbruikt/ betaald om onrust in SME te veroorzaken. U mag wel raden wie? Als u de juiste naam oproept, zal ik fluiten.

  Boen Sari (His) story.
  gemodereerd

 4. Je bent het laagste soort dat in Suriname rondloopt. Je bent een arrogante kwal die racistisch bezig is. Jouw meelopers zijn ook racistisch die het nog steeds niet kunnen verkroppen dat ZE Santokhi op de goede weg is om dit land weer op te bouwen. He boi als mijn aanhang uit slechts 20 mensen zou bestaan dan had ik nog tijdens de demonstratie een wandeling richting Bosjes brug gemaakt. Uit schaamte maar zoveel lef heb jij niet in je donder!
  gemodereerd

 5. Hahaha, gi den pakket, regel bussen van en naar huis, dan jo si.

  A maN kis eng 20 hectare, mek a tek den 20 s
  Ma g pranie, Dan a opo wAn echte para wojo, zodat ie echt wat te doen heeft
  gemodereerd

 6. Gewoon effe aan xaviera vragen om haar ex collega een baantje als wachter te geven bij fe rusted wings.
  gemodereerd

 7. Bij een nieuwe verkiezing zouden de volgende partijen het niet halen volgens
  Prof: Dr: RobGay. Abop VHP NPS & PL. Het zal wel zo zijn want, hij is niet voor niets
  een waarzegger, en een mislukte ”NDP boerenjong”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 8. Zelfs dikkie bolus, topadviseur van Mi-sie-ka en de paarse poepeters, is niet op komen dagen.

  Het lijkt er gewoon op dat de NDP telkens haar schoothondje stuurt om te peilen hoe ze er voor staat. Zelf durft ze niet de straat op te komen.
  Volgens de nieuwe peilingen is zelfs DA’91 nu groter dan de NDP.

  2022 wordt het jaar van de waarheid !
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 9. ha ha , nu zegt die pique in Suriname Herald dat hij geboycot word door de n.p toppers en de n.p media , daarom waren er maar een paar soepkippen en een paar gebroken looppoten
  pique de n.p had jou gezegd wacht tot 25 februari want dat wordt de dag van protest van de leugenaars van de n.p
  gemodereerd

 10. Nou ik heb de interview van S. Piqué gezien, moet helaas hem enigzins toch
  gelijk geven. Niet met alles maar 85% toch wel, hij zei ook bepaalde dingen die anti DDB waren. En dat waardeer ik, hij durft Lonni B. zelfs een klootzak te noemen.
  En dat is voor mij al voldoende dat hij goed bezig is , maar niet wordt begrepen
  door de meerderheid! Ik vergelijk hem als G.Wilders, ze bedoelen het goed maar, ze brengen het verkeerd over.

  bun tori

  Jacko
  gemodereerd

 11. Mama moendei manteng, na wan wrokodei, skorodei. Wie werkt hft geen tijd voor deze onzin.

  Soortu 25 feb? Moet een rouwdaG zijn in Su, dommies
  gemodereerd

 12. als je iets nuttigs wil doen, dan moet je hoefdraad opsporen. Wat je nu doet is verloren tijd.
  gemodereerd

 13. @jojo, de NDP-ers houden zich wijselijk (verstandig) afzijdig van deze activiteiten. De NDP laat het aan het volk over om zelf te ervaren onder wiens regiem het volk van Suriname het beter had.De dag des oordeels voor deze regering komt vroeg of laat. De activisten tegen de vorige regering zwijgen als het graf. Ze zijn allen ongekocht. Mevrouw Jesserun is gepromoveerd tot commissaris bij de SLM met een salaris van tussen de $5000 tot $10000 per maand. Pakitouw heeft een gigantische investering in zijn vastgoed kunnen plegen. Maisha Neus is zakenvrouw geworden. Ze heeft een importbedrijf en wordt o.a. gefinancierd door Brunswijk en enkele VHP-ers. Sibrano moet zijn acties niet opgeven. Er heerst grote ellende in het land terwijl jullie ervan uitgaan dat het nooit zo goed in Suriname is geweest. Sarie torie…..
  gemodereerd

 14. Ai Boi deze ndpers hebben su kaal geplukt en denken nu awarie domrie te spelen. Het volk weet dat het de ndp is die deze ellende heeft veroorzaakt. Ze waren crimineel bezig maar niet in volks belang.
  gemodereerd

 15. Dat krijg je er van als jij je als pion van anderen laat gebruiken.
  Het is niet dat hij het niet weet, voor de buitenwereld moet het anders overkomen.
  Het zal niet anders verlopen 25 februari. Het protest staat en valt met de hoeveelheid sponsor gelden die ze kunnen en willen missen.
  Om vervolgens op de valreep te horen dat de President van Suriname dit protest op 25 februari wegens staatsveiligheid heeft verboden.
  gemodereerd

 16. robg , jou ndp verdwijnt van het toneel , ja paarse kontlikker eind 2022 is het einde van jou club , die club van jou komt niet in de geschiedenis boeken te staan , alleen jou liefje jou afgod ddb zal betiteld worden als de grootste massamoordenaar van Suriname en dat deze nul Suriname naar de afgrond heeft gebracht , en robg dan ben jij ook stil , je kunt alvast een stil plekje zoeken daar in de bijlmer
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.