435 nieuwe besmettingen en 1 coronadode

2
coronavirus-covid-19-test-suriname
Man ondergaat coronatest in Suriname

In Suriname zijn zondag 16 januari weer 435 nieuwe besmettingen genoteerd na in totaal 875 keer testen. Het besmettingspercentage bedraagt hierdoor 49.7%.

Dat blijkt zondagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de update blijkt verder dat de meeste besmettingen in Paramaribo zijn vastgesteld (214), gevolgd door Wanica (94).

De afgelopen 24 uur is er ok 1 coronadode geregistreerd. In de ziekenhuizen zijn momenteel 85 personen opgenomen en op de intensive care 12.

Afgelopen week zijn er ook wat aanpassingen van de coronamaatregelen geweest. Zo heeft het Outbreak Management Team (OMT) de regering woensdag geadviseerd de isolatietermijn voor COVID-19-geinfecteerden van tien dagen te verkorten naar vijf dagen.

Ook het inreisbeleid is aangepast, namelijk dat Suriname alleen gevaccineerden toelaat, waarbij er een classificatie is van hoog- en laag risicolanden.

De cijfers van zondag 16 januari 2022:


2 REACTIES

  1. Ze zijn echt geobsedeerd met een besmettingspercentage. Het blijft misleidend en gestoord. De meeste mensen in Suriname weten niet eens met procenten te werken en snappen dat niet. Als je eenmaal besmet bent is je OVERLEVINGSkans 99,85%! Niemand wil en kan dat inzien lijkt t wel. Ze begrijpen geen percentages en zijn nog steeds bang, zoals analfabeten zoals dat watje en dat zwartje. Door dit soort angstige mensen blijven we in dit cirkeltje en gaan we hier nooit uit komen!
    gemodereerd

  2. daar hebt je hem ook weer die bangerik hans oh , jij bent de angst wezel in de bijlmer he hansje , en jij bent zo dadelijk aan de beurt ,in Nederland stijgt straks het aantal besmettingen naar de 100 000 per week en covid zal je vinden , ook als je je in het riool verstopt , want jij en jou vrienden kennen geen 1,5 meter afstand , en dat vind covid prima , hans oh , jij zal snel in je broek zeiken bangerik
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.