Man op politieterrein aangehouden met zaag, hulzen en telefoons

8
handboeien
Foto ter illustratie

Een man is op een politieterrein in Paramaribo aangehouden met een opklapbare houtzaag, vier hulzen, drie mobiele telefoons en SRD 435. Hij wilde die vermoedelijk aan arrestanten afgeven.

De politie vroeg hem wat zijn aanwezigheid op het terrein betekende. De man wees naar een rode wagen en dat hij de eigenaar van die auto was komen ontmoeten. De eigenaar zou een kennis van hem zijn. De politie vermoedde dat er iets mis was want dat voertuig is al maanden in beslag genomen.

De wetsdienaren vonden de man verdacht en stelden een onderzoek in de tas welke hij bij zich had. Bij hem werden de spullen en het geld in beslag genomen.

De politie was bezig met het onderzoek waarbij de man een telefoontje kreeg. De beller gaf hem door om de goederen in de tas af te staan aan een agent die de cellenwacht deed.

De verdachte is in verzekering gesteld. Er is ook een onderzoek gestart waarbij de telefoon van de politieman die de cellenwacht deed, in beslag genomen is. 


8 REACTIES

 1. Politie de cellen wacht had moet op staande voet worden ontslagen. Ben benieuwd of we gaan horen van de mini-ster van dit ministerie.
  Hij zal ook nu weer zwijgen in alle talen……hij mag ook opdonderen…
  gemodereerd

 2. Tijdens mijn jeugd zong een kinderkoor vaak in het programma Met Muziek.Naar School ‘De politie is mijn beste kameraad’. Tegenwoordig zijn het de zware criminelen in Surimame die recht hebben om de politie hun beste kameraad te noemen. Ben je echter een kruimel- of manjadief dan is de kans groot dat je een kogel van onze beste kameraad krijgt
  gemodereerd

 3. Ik denk dat de meeste politie agenten infiltranten zijn van NDP. Hoe zit het daar met de screening ???? ”Benne benieuwd”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. debby ja het is allemaal rommel ,wie heeft ze daar geplaatst , jou vriendjes van jou paarse club toch
  gemodereerd

 5. Wat een SLAP GELUL hier, wie weet heeft geplaatst en wie niet. Je wordt ergens geplaatst, omdat je werkzoekende ben, je hebt een eed afgelegd dat jij je naar eer en geweten zal uitvoeren. De huidige regering heeft aan vele resuffels gedaan, waarom wordt er steeds weer over vorige regeringen gesproken.wie wat en niet als hij geen baan aangeboden had gekregen zou het ook een ander gelul zijn geweest. Deze gast moet opstaande voet ontslagen worden, hoeveel geld is deze klootzakken aangeboden dat jij je werk op het spel zet. Tegelijkertijd deze gast ook in het cellenblok plaatsen.want je bent een luis voor het korps. Al deze klootzakken naar boma verplaatsen en in carranteine no water no food. Allerlei CRIMINELEN als je die niet ven, dan wordt je dat door deze fuckking regering en de toestand in het land.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.