Dieven op brom beroven vrouw (60) op klaarlichte dag van 15.000 SRD

4
Politie gearriveerd op locatie

Twee criminelen gezeten op een bromfiets hebben een 60-jarige vrouw op klaarlichte dag overvallen aan de Koenawaristraat in Suriname. Ze maakten daarbij een behoorlijk bedrag buit.

Volgens de aangeefster liep zij donderdag kort voor de daad rond 09.00u over de Koenawaristraat richting de Koprofowroetraat, toen de verdachten haar van achteren benaderden.

De duorijder rukte onverwachts haar tas weg, met daarin ondermeer SRD 15.000,- en persoonlijke documenten. Na de daad reden de rovers richting de Tourtonnelaan. Volgens het slachtoffer waren beide verdachten gekleed in een blauwe jeansbroek en zwart T-shirt.

De politie van Geyersvlijt werd door een omstander gewaarschuwd over dit geval. Bij onderzoek in de directe omgeving, wisten de wetsdienaren de hand te leggen op camerabeelden, waarop de handelingen van deze daad zijn vastgelegd.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort. 


4 REACTIES

 1. Opsporen en gelijk met de grond gelijk maken, dan is er weer 2 minder.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. ☝🏼Zeker weten getipt. Wie was ervan op de hoogte dat ze dit bedrag bij zich droeg, medewerkers of bewakers van de bank of wisselkantoor 🤔
  Wel heel toevallig, en waarom loopt ze met zo een groot geldbedrag in haar tasje, die gasten hebben natuurlijk ook opgemerkt dat ze zich heel krampachtig gedroeg, misschien liepen ze al rond in de omgeving van de bank. Je moet wel heel naïef zijn om in Suri zelfs maar met een dubbeltje in je tas rond te lopen, ze blijven altijd op je loeren.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.