Buschauffeur klemgereden omdat hij doorreed na aanrijding

8

Er is meer bekend over de vechtpartij die afgelopen maandagochtend 10 januari ontstond tussen een automobilist en een buschauffeur aan de Zwartenhovenbrugstraat in Suriname. Uit het onderzoek blijkt dat de buschauffeur eerst tegen de personenwagen van de benadeelde aan de Van ’t Hogerhuysstraat aanreed. Hij is daarna doorgereden.

De politie die toevallig daar aanwezig was sommeerde de buschauffeur te stoppen, maar hij negeerde alle bevelen van de politie en reed gewoon door. De benadeelde reed de buschauffeur vervolgens achterna en het lukte hem om de bus op de kruising van de Saramacca- en de Zwartenhovenbrugstraat klem te rijden.

Er ontstond toen een woordenwisseling die ontaarde in een worsteling en vechtpartij.

De bestuurder van de personenwagen sleurde de buschauffeur uit de bus en hield hem onder bedwang (foto 1). Door tussenkomst van omstanders werden partijen uit elkaar gehaald. De bestuurder van de personenwagen parkeerde nadien zijn voertuig links van de weg. Op dat moment stapte de buschauffeur weer in de bus.

Bij het wegrijden reed hij de personenwagen van de benadeelde opzettelijk aan (foto 2) en reed vervolgens weg. De politie van Nieuwe Haven wist de buschauffeur later op de dag aan te houden. Hij werd na de voorgeleiding met een ernstige waarschuwing heengezonden. 

Naderhand kwamen de beelden van het gebeuren op social media opduiken en was het duidelijk dat de buschauffeur de personenwagen heeft vernield door opzettelijk in te rijden op het voertuig. De buschauffeur werd wederom aangehouden door de politie.

Omdat er sprake is van opzettelijke vernieling dient hij beide voertuigen op eigen kosten te herstellen.


8 REACTIES

 1. wat is dat met dat heengezonden?
  volgens mij waren er getuigen zat voor de 2de aanrijding?
  kps faalt weer als een stelletje domme ezels
  de benadeelde reed achter de dader aan terwijl de politie aanwezig was?
  en waarom gingen die idioten niet achter de dader aan?
  en na het oppakken van de dader wordt hij heengezonden?
  na een opzettelijke aanrijding??
  waar zijn die idioten mee bezig?
  gemodereerd

 2. Zo, maar tijdens de mishandeling van de buschauffeur was er geen politie aanwezig om dit te stoppen of recht te trekken. De beelden op sociaal media liegen er niet om.
  Conform wat er hier op waterkant geschreven wordt.
  de buschauffeur kan ook aangifte doen van mishandeling.
  gemodereerd

 3. De politie was aanwezig, maar het slachtoffer moest zelf in de achtervolging. En later op de dag wist de politie de buschauffeur aan te houden, terwijl het slachtoffer de dader te pakken had. Hoe gek kan het worden, moesten ze eerst een bara opeten, zodat ze onmogelijk de achtervolging konden inzetten, omdat ze hun handen vol hadden. Gooi die gasten uit de politie en vervang ze door mensen die wel hun plicht dienen willen werken en niet wachten tot het op internet staat.
  gemodereerd

 4. Als ik het goed lees dan deugen de agenten niet in Su, ach ja ze hebben gelijk.
  Na een paar vragen worden deze gasten toch weggestuurd.
  Ik weet niet wat voor wetboek van straf recht, ze daar handteren!
  Baby tijdens een ruzie uit de auto pleuren mag ook, voor de vorm
  ga je een paar weken zitten en daarna, zo vrij als een vogel!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. alle twee het rijbewijs invorderen en het gevang in , dan zijn er ook weer twee minder idioten op de weg
  gemodereerd

 6. Klemrijden en gaan vechten. Mooi is dat. Had die buschauffeur een scherp voorwerp was dat zelfverdediging. Nadien hft hij toch je auto geramd.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.