Recherche Paramaribo lost gewelddadige overval supermarkt Cocobiacoweg op

7
Recherche Paramaribo lost gewelddadige overval supermarkt Cocobiacoweg op

De recherche van Paramaribo heeft vandaag alle vijf verdachten, die op dinsdag 21 december 2021 een gewapende roofoverval pleegden op een supermarkt aan de Cocobiacoweg, ingerekend. De verdachten gebruikten daarbij veel geweld zoals in onderstaande video te zien is.

Na goed speurwerk is het de recherche gelukt om de daders in de kraag te vatten. Ze maakten op die bewuste dag SRD 14.000,- en een onbekend geldbedrag in USD buit. In het belang van het onderzoek is het vijftal in verzekering gesteld.

Ze hebben allemaal een bekentenis afgelegd.


7 REACTIES

 1. ”Ik had liever gelezen dat ze opgelost zijn in zwavelzuur”
  Dat zou een prettig bericht zijn voor mij, en misschien
  ook voor vele lezers van Waterkant zijn.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Wat een prestatie van de politie. Maat tja het is het ook maar constateer dat dit wel lijkt op selectieve arrestaties want de grote jongens zitten nog steeds lachend en drinkend en feestend buiten de tralies.

  En nu? Ben benieuwd wat er hierna gebeuren zal. Straf van enkele maanden voor de overval. De schade en menselijk leed vergoeden zullen ze niet want werken in hun trefoe.
  Het enige wat zou helpen is zoals Bouta dat deed in de jaren 80 “loslaten en op de vlucht behandelt”.
  gemodereerd

 3. Mensen moeten in Suriname een geheime plek hebben, waar ze (een) pistolen/ wapen(s) verstoppen en in een moment van wanneer de overvallers denken alles onder controle te hebben, heel snel optreden en op zijn minst 1 dood schieten.

  De overvallers hebben altijd wapens bij zich, vandaar dat in een land waar de criminaliteit zo hoog is, ook in het politiekorps en het leger, moeten winkeliers en bewoners in hun woning pistolen/geweren altijd op een veilige en gemakkelijkplaats hebben en deze bij een overval goed te gebruiken. Bij een overval in je winkel en woonadres van je woning mag je goed gericht schieten op de overvallers. Het is gewoon noodweer in zulke gevallen.

  Op de politie kan je niet rekenen, het is wie eerst schiet. Winkeliers en bewoners vragen jullie allemaal een vergunning aan en als u dit heeft gekregen, koopt u het juiste pistool om uw zelf, haven en goed te beschermen. Vergeet niet schietoefeningen te doen en hoe te handelen als u overvallers bespeurt in uw winkel erf/terrein en woning.
  gemodereerd

 4. KPS gefeliciteerd met jullie success zonder 1 schot te lossen!!!! Gillmore hoefdraad next.
  gemodereerd

 5. Woooow wat erg dat deze LIEVE MENSEN zijn overvallen.
  Ze werken altijd hard en zijn heel vriendelijk.

  Heb door deze mensen de liefde van mijn leven leren kennen in 2001. ( Grac. )

  Gado Paymang No ABI lASSIE

  Sterkte toegewenst aan deze familie en alles komt goed.

  MISDAAD LOONT NOOIT !!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.