zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOok scholieren aangehouden voor gewelddadige roof op supermarkt

Ook scholieren aangehouden voor gewelddadige roof op supermarkt

-

Does Travel - naar Suriname

Naast de 18-jarige Luciano L. en de 23-jarige Sergio S. zijn ook de scholieren Jamiel L.(16), Davin A. (18) en Joel G.(18) vandaag door de recherche Paramaribo in verzekering gesteld op verdenking van een gewelddadige overval op supermarkt Chen aan de Cocobiacoweg in Suriname.

Op zondag 19 december hebben deze verdachten op klaarlichte dag, rond 13.00 uur, de winkelier en zijn familie op beestachtige wijze mishandeld en beroofd. Ze hebben daarbij SRD 14.000,- en een onbekend geldbedrag in valuta buitgemaakt. 

Intussen hebben de verdachten allemaal toegegeven het feit te hebben gepleegd. Ze hebben alle vijf verklaard dat ze de buit onderling hebben verdeeld en verbrast. Hangende het verder onderzoek zijn ze na overleg met het Surinaamse Openbaar Miniserie in verzekering gesteld. 

De verdachten zijn op verschillende adressen in Paramaribo door de recherche van Paramaribo aangehouden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Wat een beesten zeg. Zulke rotzooi zou je gelijk moeten neerknallen. Ze gaan nooit meer op het goede pad komen. Gewoon opruimen dit soort criminelen.


  gemodereerd
 2. Tuig van de richel. Sluit ze op en dwing ze het geroofde geld terug te geven en de schade te herstellen, desnoods door hun ouderlijk huis te verkopen en ze dwangarbeid te laten verrichten.


  gemodereerd
 3. Ze staan keurig in de rij om op te schieten, in de vorm van schiet oefening!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Op wat voor school zitten ze eigenlijk en wat wordt er daar onderwezen?of misschien krijgen ze bijles. Je kan niet vroeg genoeg beginnen. Goed zo jongens! Jullie timmeren hard aan de weg om Sur tot het meest onveilig land te laten behoren.
  De sympathisanten hebben nog niet gereageerd.


  gemodereerd
 5. Wat een ratten! Het is de hoogste tijd dat er een heropvoedingsinrichting komt voor dit soort ontspoorde jeugd. Voorgoed opruimen is natuurlijk altijd beter.
  Sorry dat ik het moet zeggen, maar dit ras is een vloek voor Suriname.


  gemodereerd
 6. Jammer ze leven nog, da’s nou jammer ik had liever gezien, dat ze nu wormen
  lagen te tellen. Dan was er 4 etters, of nietsnutters minder in SU.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 7. Volgens mij komt t ook door opvoeding in eigen kringen. Ik zie tot mijn verbazing op de media dat velen het roven goedkeuren en het schuld bij de grote groep slachtoffers leggen.


  gemodereerd
 8. Enige optie is wapenvergunning aanvragen en gaan op schietles. Gewapende security is alleen weggelegd voor rijkelui die rentenieren. De hardwerkende ondernemers moeten het ontberen met alle prijstijgingen, scheldpartijen en berovingen.

  Al die Chinese verenigingen moeten nu nog meer bundelen. Komende tijd gaat alleen maar erger worden.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES