zaterdag, februari 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGezochte drugsverdachte meldt zich na 5 jaar bij de politie

Gezochte drugsverdachte meldt zich na 5 jaar bij de politie

-

Does Travel & Cadushi Tours

De 46-jarige drugsverdachte Curtis P. heeft zich, bijna 5 jaar nadat er een opsporingsbericht van hem via het Korps Politie Suriname was verspreid, vanmorgen bij de politie aangemeld.

De verdachte die zich al die tijd wist schuil te houden voor de politie wordt in verband gebracht met een grote partij van bijna 1.000 kg drugs, die in februari 2017 in containers werd aangetroffen op het Jules Sedneyhaven complex.

Tijdens het onderzoek werden in eerste instantie 11 verdachten aangehouden waarvan 9 in vrijheid werden gesteld.

P. melde zich met zijn advocaat op het politiebureau en werd na zijn voorgeleiding in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

3 REACTIES
 1. Deze drugsverdachte kwam er na vijf jaar achter dat waar hij mee bezig was, straf verdiend heeft en hij melde zich aan bij de politie. Daar kunnen een paar, algemeen bekende, Surinaamse drugsverdachte zijne excellenties een voorbeeld aan nemen.


  gemodereerd
 2. Oke onder de fascisten van dd NDP was dit nog mogelijk. ZE Santokhi maakt met dit soort soirt kakkerlakken en ratten korte metten mee. Jammer dat hij in de strijd tegen de drugscriminelen alleen staat want van de racistische Abop hoeft men geen steun te verwachten want velen zitten ook in dat systeem. ZE Santokhi doet u aub waarvoor u gekozen bent en laat dit land weer veilig en bewoonbaar zijn.U komt tenminste op voor het algemeen belang.
  ABOP een regeringspartij ?
  Mi mars Papa
  Een ongeruste burger.


  gemodereerd
 3. Stel dat hij voor deze strafbare feit 20 jaar zou krijgen, dan hoop ik gewoon het gehandhaafd blijf. En niet zeggen wegens goed gedrag 5 jaar in mindering of zo.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES