Winkelier bij beroving gekapt aan neus en lip

3
politie-ambulance-in-de-avond-op-plaats-delict

Rovers hebben woensdagavond een winkelier aan de Indira Gandhiweg gekapt aan zijn neus en bovenlip. De neus en bovenlip van het slachtoffer hingen gedeeltelijk los. Hij is met de ambulance vervoerd voor medische behandeling.

De winkelier was bij ingang van zijn winkel. Twee rovers stormden plotseling de zaak binnen. Een van hen die een houwer had, maakte zwaaiende bewegingen naar de man die verwondingen heeft opgelopen.

De vrouw van het slachtoffer die achter de kassa zat, werd onder schot gehouden door de tweede rover die gewapend was met een jachtgeweer. Een onbekend bedrag aan dagopbrengst is weggenomen.

De criminelen renden met de buit weg. Een van hen was gekleed in een blauwe sweater met lange mouwen en blauwe joggingbroek en zijn kompaan was in het zwart gekleed. De politie
 


3 REACTIES

 1. En dan hoor je sympathisanten van deze kakkerlakken en ratten zeggen “omoe snesie steelt ook elke dag van ons”. Je zult verbaasd zijn hoeveel mensen dit goedkeuren en toejuichen.
  gemodereerd

 2. De mensen die dit goed keuren en toejuichen hebben dezelfde achtergrond als de dieven. Het houdt maar niet op! Waarom zou je moeten werken als je op een makkelijker manier aan geld kan komen! Mensen die (hoog) geschoold zijn, zien hun kinderen dezelfde kant opgaan. Dit geldt ook voor dieven.
  gemodereerd

 3. @ S. v. roofoverval

  Kakkerlakken en ratten ???? Nou ik zal maar niet zeggen wat ik van deze
  M…vind, ik zou ze gelijk op de brandstapel zetten, als ik voor het zeggen
  had! Ja natuurlijk heb je mensen die dit goed keuren, maar deze soort mensen
  zijn zelf dommer dan de daders zelfs. Dom geboren en niks erbij geleerd dan krijgt je zulke wantoestanden, en ze zijn nog lui ook !!!! Ik vind dat de zakenlieden hun eigen rechten moeten kunnen gebruiken, zonder vervolging ! Dan zal je zien dat Su binnen een jaar misdaad vrij is, waar het heerlijk toeven is.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.