Surinamers betrapt bij uithalen drugs in container Antwerpen

18
container
Foto ter illustratie

De Antwerpse scheepvaartpolitie heeft begin deze week 13 personen gearresteerd op een dok in de Antwerpse Haven. Ze zouden bezig zijn drugs uit een container te halen, zogenoemde ‘uithalers’.

Volgens de Belgische krant De Gazet van Antwerpen gaat het om Surinamers die op heterdaad betrapt werden in enkele containers. Daar vond de politie ook enkele sporttassen gevuld met cocaïne.

Uithalers begeven zich op het haventerrein, breken containers open en halen de meegesmokkelde drugs eruit, voordat die door de douane of de politie worden opgemerkt.

Of de in beslag genomen sporttassen met cocaïne al uitgehaald waren of nog in een container uit Zuid-Amerika zaten, is niet duidelijk schrijft de krant.


18 REACTIES

 1. Ik neem aan Nederlanders van Surinaamse afkomst. Paspoort afnemen en deporteren, na uitzitten van de straf.
  gemodereerd

 2. Gewoon opsluiten in de containers en zuurstoftoevoer afsluiten. Last ze maar stikken bij het verderfelijk spul.
  gemodereerd

 3. Als het Surinamers zijn, met Sur paspoort dan sluit je ze op en post ze naar hun land. Hebben ze een europees paspoort dan zijn ze geen Surinamers. Dan doen jullie je ding.
  Er is wel grote vraag nr drugs in europa
  gemodereerd

 4. Ik heb meer het idee, dat het om Nederlanders gaat! Wanneer het ze uitkomt zijn het Nederlanders en als het negatief nieuws betreft zijn het Surinamers! Vraag Belgie naar hun ID’s dan is dat probleem ook opgelost. De vraag naar cocaine is in Europa enorm. Daarmee is ook een groot deel van de schuldvraag, opgelost! Want bij elke zending noodzakelijke import om de drugsbehoefte te stillen. Word er met de vinger steeds dezelfde kant opgewezen.
  gemodereerd

 5. Tipper de tip. Skotu stond ze op te wachten. Lolz 😂

  Wie zijn billen brand moet op de blaren zitten, Dommies
  gemodereerd

 6. stel je voor dat ze een echt baan gaan zoeken
  kunnen ze gewoon niet aan
  daarom maar crimineeltje spelen
  gemodereerd

 7. De drugsboys zijn aan de macht! Nu plegen ze een inhaalslag, na 10 jaren gekneveld te zijn geweest hebben ze met deze regering vrij spel!!
  gemodereerd

 8. Surie is land is altijd goed niets mis mee.
  Alles hebben die groete ratten vernietigd,als er iemand is die niet mee eens is en wil mij spr mag wel. Ik wacht op uw antw groet.
  gemodereerd

 9. Legaliseren die hap, dan is er geen probleem meer met deze shit zooi.
  ”Laat ze maar dood spuiten, of snuiven” .Dan hebben we ook geen bende
  oorlogen meer.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 10. In elk geval gebruiken de surinamers die drugs niet, zijn maar enkelingen die dat doen want dat geld hebben ze niet, wel komt het binnen gesmokkeld en weer gaat dan richting europa, waar er echt geld wordt verdient en wordt gebruikt. De arme surinamers zijn alleen maar pionnen in dit spel en verdienen bijna niks en worden zwaar bekritisiteerd. Zijn jullie vergeten waar de grootste drugs lab in de 2e wereld oorlog was, in NL. Zoek t maar op en je zal schrikken.
  gemodereerd

 11. @ L. Karwofodi

  Wat zit je nou te emmeren, jou baasje is nog steeds de grootste dealer.
  Hij moet zijn veroordeling nog uitzitten (20 jaar lang,) maar ze kunnen hem niet
  oppakken. En de huidige regering zit ook hun broek te schijten, als ze de naam maar horen van je baasje DDB. ”Stef Blok had toch gelijk”. DDB is niet meer onschendbaar
  hier op aarde, maar daarboven straks wel. Alhoewel duivels en criminelen, hebben
  een andere toegang daar boven, tenminste als ik de pastoor moet geloven.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 12. Beste.. mensen… In 2022 en jaren daarna nog zullen veel bedrijven in Nederland kampen met een personeelstekort.. Nu zeg ik het tv journaal van 13 januari 2022 na.. . Er staan heel veel vacatures open en er zijn weinig werkzoekenden. De kans op een baan is dus relatief groot…. Sommigen spreken van 250.000 vacatures… Nu, komt mijn punt… Er moet onderhandeld worden,., een politieke zaak dus…, dat ook mensen uit Suriname een werkvergunning moeten kunnen krijgen… Suriname heeft heel veel bouwvakkers en Suriname heeft heel veel geld nodig.. Rariteiten hoeven niet … Mensen voor nu sterkte en vergeet je mondkapje niet…
  gemodereerd

 13. Na 10 jaar schaamteloos de staatskas te hebben geplunderd, valt de paarse Bouta-maffia weer terug in hun oude stiel en worden, Surinaamse, koeriertjes ingezet om hun criminele drugsactiviteiten voort te zetten. Paarse kruimeldieven. De hele wereld kent ze inmiddels.
  gemodereerd

 14. De straffen voor uithalers zijn vanaf 2022 in Nederland vastgesteld op 2 jaar. Dus de uithalers, oftewel foetoe boi’s zijn verkast naar de buren.
  Het stikt er van de suri’s in België. Velen gaan graag op vakantie om met geld te smijten in clubs.

  Sinds de suri-Belg ambtenaar, vanwege geknapte bolletjes op vakantie in suri is overleden, worden alle suri’s 3000% gemonitord.
  Kun je voorstellen de Belgen dachten dat hun ambtenaar van het jaar aan covid was overleden, wat een schande.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.