‘Seti gon’ aangetroffen nabij woning president Santokhi

15
Politie gearriveerd op locatie

Nabij de woning van de Surinaamse president Santokhi is een zogeheten ‘seti gon’ aangetroffen en afgegaan. Dat bevestigd de politie van Lelydorp aan onze redactie.

Een seti gon is een verboden opstelling die vaak door jagers wordt ingezet, waarbij gebruik wordt gemaakt van een wapen dat op scherp staat. Er wordt een trigger ingesteld zodat het geweer afgaat zodra er iets langs gaat.

Een man die niet ver verwijderd van de woning van de president gras aan het maaien was, op ruim 100 meter, ontdekte iets dat op een metalen pijp leek. Bij het oprapen en het wegwerpen ervan, is het afgegaan.

Toen de politie erbij werd gehaald bleek het te gaan om een in elkaar gezet ‘wapen’ dat als ‘seti gon’ gebruikt wordt. Waarom dit daar lag een wie het daar heeft geplaatst is niet duidelijk.

De politie van Lelydorp is belast met het onderzoek.


15 REACTIES

 1. Forensisch onderzoek, zou wat kunnen opleveren, want er zijn zeker vingerafdrukken echter, dat soort specialisten zijn in Su niet te vinden.
  En, de duivel mag dan wel van het toneel zijn, maar is nog niet verdwenen.
  gemodereerd

 2. Opsporen dit soort kakkerlakken en direct voor het vuurpeloton brengen. Het zal vast wel een zijn die het nog steeds moeilijk verkroppen kan dat dit land geleid wordt door een niet Afro.
  ZE Santokhi ik heb u al geadviseerd om een bataljon Gurkhas strijders naar dit land toe te halen om u te beschermen. Van mijn part roept u de hulp in van de CIA of van de Mossad of de Taliban maar aub onderneem actie. Want de Afro is erop uit om dit land te destabiliseren aangemoedigd door de fascisten van de NDP.
  gemodereerd

 3. Het aantal volgautoโ€™s en de beveiliging van de president moet nu verdubbeld worden.
  gemodereerd

 4. meestal wordt dit gebruikt tegen rovers
  dan weet je ook al waarom dat ding daar staat
  nu de eigenaar nog
  gemodereerd

 5. Geen paniek vrienden!
  Waarschijnlijk komt het van Chan zelf! ๐Ÿ˜€๐Ÿ‘๐Ÿ‘
  Hij had toch gezegd: โ€œWโ€™o setโ€™eng!โ€?
  gemodereerd

 6. Wat ik niet kan begrijpen is dit: er zijn camera’s daar, de beveiliging staan elke dag daar en men zijn constant bezig met drone daar 1ร—24u door de beveiliging. ๐Ÿ™„๐Ÿ™„๐Ÿ™„๐Ÿ™„๐Ÿ™„ Dus de vraag is wat wil men hiermee bereiken? Is gewoon een set Sanii van hun om de omgeving af te sluiten enz enz. Zomaar sensatie๐Ÿคฆ๐Ÿพโ€โ™‚๏ธ๐Ÿคฆ๐Ÿพโ€โ™‚๏ธ๐Ÿคฆ๐Ÿพโ€โ™‚๏ธ๐Ÿšถ๐Ÿฟ๐Ÿšถ๐Ÿฟ๐Ÿšถ๐Ÿฟ๐Ÿšถ๐Ÿฟ๐Ÿšถ๐Ÿฟ๐Ÿšถ๐Ÿฟ๐Ÿšถ๐Ÿฟ
  gemodereerd

 7. Een sensatiebelust verhaal; een idioot plaatst een seti gon om een konkoni of een kapasie te schieten en men brengt een suggestief verhaal zodat het erop lijkt dat iemand een aanslag wilde plegen op de president. Als iemand een aanslag wil plegen op een hoogwaardigheidsbekleder, gebruikt hij geen Doe Het Zelf gemaakte seti gon gemaakt van een stuk metalenpijp en de veer van een rattenval als slagpen, maar een AK 47 of FAL geweer gestolen uit het magazijn van het leger of uit de voorraad van de grootste wapenverzamelaar van Suriname.
  gemodereerd

 8. Waarom wordt zoiets nooit te Leonsberg aangetroffen? Daar zijn meer konijnen te vinden in hun holen, zoals ene Boefdraad.
  Wat een leven. Verscholen leven in een hol, alleen eten, drinken, slapen, poepen, plassen, douchen en af en toe de dochter van Opa pakken ter ontspanning.
  gemodereerd

 9. @ Rudi Jadnanasing:
  Jij denkt zeker dat men in een deuk ligt door het lezen van jou bullshit…
  Wel niet hoor!
  Mss vinden jou ouders je wel zo geestig net een klein jongetje die je bent!
  Grow up piking boi.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.