woensdag, juni 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieFransen onderscheppen drugs in bootje uit Suriname

Fransen onderscheppen drugs in bootje uit Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De Franse autoriteiten hebben afgelopen week een hoeveelheid drugs onderschept, die een inzittende van een bootje uit Suriname bij zich had. Dat heeft de Police Nationale de la Guyane woensdag laten weten.

Op 8 januari jongstleden controleerden politieagenten van de STPAF Saint-Laurent du Maroni rivierpatrouille, met steun van de douane, een kano uit Suriname. Een van de passagiers probeerde een tas te verbergen met daarin een pakket dat was verzegeld met plakband, zoals vaak gebruikt wordt bij het verpakken van verdovende middelen.

De man gaf toe de eigenaar van het pakket te zijn en verklaarde dat het om cocaïne ging, die bestemd was om op Frans grondgebied te worden vervoerd. Hij is door de Franse politie aangehouden voor drugshandel.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. Ola Gillmore!

    Welke Gillmore ben je, ik ken nog één.
    Ben jij het.
    Asking for a friend.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES