maandag, april 15, 2024
HomeOnderwerpenGezondheid1.062 nieuwe besmettingen; 68 personen in ziekenhuizen

1.062 nieuwe besmettingen; 68 personen in ziekenhuizen

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname zijn op dinsdag 11 januari weer 1.062 besmettingen genoteerd, na in totaal 2.267 keer testen. Dat blijkt dinsdagavond uit de (late) update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Uit bovenstaande cijfers komt naar voren dat het besmettingspercentage 46,85% bedraagt. De meeste besmette mensen komen uit Paramaribo (414) gevolgd door Wanica (213).

Uit de update blijkt verder dat er momenteel 68 personen in de ziekenhuizen zijn opgenomen (was 58) en 4 op de IC. Er is sprake van 1 coronadode. Het reproductiegetal is gedaald naar 1,99.

De cijfers van dinsdag 11 januari 2022:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. On topic!
  Ook hier wordt er (paarse) politiek bedreven.
  Hoofd AZ moet weg, het is al jaren een puinhoop bij dit ziekenhuis en niet nu vanwege corona. Wat hebben zij en elias de afgelopen jaren geflikt?
  SZF uitgehold, gratis ziekenfondskaarten aan tig buitenvrouwen. Buitenlandse zorgkosten van duizenden dollars niet betaald.
  Cubaanse en Nederlandse artsen en verpleegkundigen binnengehaald ipv suri’s op te leiden, vandaag zijn de gevolgen duidelijk merkbaar.
  Valt dit onder die zogenaamde braindrain? Dacht het niet.

  Welke goede onderzoeksjournalist zoekt dit uit, want een perceel geven of klagen over een braindrain helpt niet.
  Hoe komen ze aan een verblijfsvergunning, makkelijk hoor, zijn Hollanders, is geen braindrain. Dus naar welk land vertrekt men.

  De realiteit in Holland is, dat er een tekort is aan woningen, de grenzen worden extra bewaakt en ziekenhuizen worden gesloten. Personeel wordt opgeleid naar een data-driven maatschappij plus volledige digitalisering. De zorg heeft een eenmalige vergoeding ontvangen en testen en vaccineren geschied grotendeels mbv vrijwilligers. Totaal contrast met Suriname waar ze voor elke handeling geld eisen.

  Maak maar een documentaire en volg de ‘braindrainer’ of de ‘gebraindrainde’.


  gemodereerd
 2. Dank zij de vorige regering hebben we een beter AZ, nieuwe ziekenhuizen.
  Dank zij deze regering zijn hoop artsen en verpleegster weg/vertrokken.
  Afspraak bij specialist moet je nu 5/6 mnd wachten. Yu dede keba.
  De regering heeft nog niets gebracht, alleen ellende.


  gemodereerd
 3. Esmerald jij hebt gedeeltelijk gelijk , maar die paarse ongeschoolden begrijpen de andere gedeelte van je reactie nooit , maar velen en wij zien ook dat je , zo wie zo , gelijk hebt dat wij hier zitten met vele besmettingen wat het gevolg is van die paarse laksheid en het geloof wat ze zeiden neem drankje dit plantje zo en covid is zo foetsie , nou 2,5 jaar verder is covid nog hier , en inheemsen laten zich vaccineren omdat ze zagen dat hun natuurlijke geneesmiddelen covid niet stopt , nou staan die paarsen dan niet voor aap , maar het domme volk blijft geloven aan hun uitspraken dat covid niets voorstelt.


  gemodereerd
 4. Dankzij bouta/adhin is de gezondheidszorg een puinhoop @ debby.

  Geef nou eens antwoord.
  Wat heeft elias gedaan voor de gezondheidszorg, helemaal niets voor het volk, behalve family & friends geaccommodeerd en Hollandse artsen v suri afkomst binnen gehaald en cubanen die in us dollars werden uitbetaald. Waarom is er toen niet geklaagd.

  Je bent niet erg snugger als jij denkt dat een suri arts zomaar hier binnenkomt zonder de vereiste documenten. Vraag het maar aan die 40jarige zoon van palu met zijn eeuwige studenten visum.

  Als de buitenlandse zorgkosten van bouta en clan waren betaald dan was er geld over voor vaccins en testmateriaal. Deze regering moest miljoenen dollars niet betaalde rekeningen betalen.
  Denk je dat suri zomaar vaccins krijgt, dus niet, het lidmaatschap van de who moet eerst worden betaald.

  Die b…h van AZ is nog steeds gelinieerd aan één vd 16, een grandioze puinzooi heeft ze van het AZ gemaakt. Ik denk dat elke suri en surined een zeer slechte ervaring heeft met AZ. Ze kan het niet aan.

  Die ellende waarin jij zit heb je zelf veroorzaakt, want als je stemt op ratten en ondanks alle negatieve signalen na 5 jr nog steeds stemt op ratten, dan zeggen wij in koor; Kies joe moi!

  @Wat, blijven herhalen totdat het doordringt.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES