Dieven aangehouden na stelen zes accu’s

5
Politie gearriveerd op locatie

De politie in Suriname heeft afgelopen woensdag de twee accu dieven, Suraj S. en Shayendra G., na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De twee verdachten namen op diezelfde avond op een terrein aan de Tennisbalstraat waar er een truck geparkeerd stond, zes accu’s weg.

Het gelukte een bewaker één van de verdachte aan te houden, terwijl de andere verdachte kans zag weg te komen. De benadeelde deed van deze diefstal aangifte bij de politie. Op aanwijzing van de aangehouden verdachte, werden zijn kompaan en de heler opgespoord en eveneens in de kraag gevat.

Drie accu’s zijn terecht, waarna de twee verdachten werden voorgeleid. De heler die vrijwillig afstand heeft gedaan van de gestolen accu’s, is na verhoor heengezonden.

Tijdens het onderzoek kwam er een derde die nog voortvluchtig is in beeld. Aan zijn aanhouding wordt er gewerkt meldt de politie.


5 REACTIES

 1. Ach wat kinderachtig van de agenten, ze hebben zeker niet leren vermenigvuldigen
  op school.3 Mannen en 6 accu heel simpel, een ieder 2 accu leeg drinken en laten gaan. Kost geen vervoer en ook geen voeding, voor deze soort niets nutten!!!
  Nu moeten de belasting betalers, voor deze gespuis zorgen!!!

  sari tori, Jacko!!
  gemodereerd

 2. robin , jij hebt gelijk , hier in Suriname is de heler geen boef , dus ze laten hem gaan , ja zo krom gaat het hier , maar zo gaat het ook met massamoordenaars en de grote criminelen , die worden ook nooit opgepakt en kunnen gewoon vrij rondlopen , de kleine visjes worden opgesloten
  gemodereerd

 3. Ja inderdaad wat ben ik blij dat deze hardwerkende dieven de eigenaar niet mishandeld hebben. Dergelijke lafhartige houding is voorbehouden aan het soort waartoe Debby behoort.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.