1.009 nieuwe besmettingen en 58 personen momenteel in ziekenhuizen

6
corona-covid-19-suriname

In Suriname is de nieuwe week maandag 10 januari weer begonnen met 1.009 besmettingen. Dat blijkt maandagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering (*In de eerste update was er sprake van 924 besmettingen. Dit is weer aangepast)

Uit de cijfers blijkt verder dat er 1975 keer getest is; een besmettingspercentage van 51%. Ook is het aantal personen in de ziekenhuizen met maar 1 persoon gestegen ten opzichte van zondag.

Maandag liet het Bureau voor Openbare Gezondheid (BOG) ook weten dat de veel besproken Omicron-variant inmiddels ook is vastgesteld in Suriname.

De cijfers van maandag 10 januari 2022:


6 REACTIES

 1. Wanneer de griep verdwijnt, want het is niks meer dan een vorm van de griep. Aangegrepen door de WHO om een VN geleide wereldregering te realiseren.
  Build Back Better (dan moet je eerst het bestaande vernietigen, wat nu aan de gang is) en de Great Reset (alle morele waarden weggooien om een strak door KI gecontroleerde maatschappij te realiseren) moeten tegen 2030 gerealiseerd zijn volgens de Agenda 2030 van het WEF. Klimaat BS (zgn door mensen veroorzaakte temperatuurstijging, terwijl de Zon dat doet) moet tot hoge belastingen leiden. Het volk wordt helemaal uitgekleed en al het geld gaat naar de gewetenloze bestuurders die hun inhumane KI-maatschappij kunnen inrichten. Langzaamaan worden mensen vervangen door robots. Alles wordt geautomatiseerd. Mensen krijgen rantsoenen toebedeeld (een klimaatmaatregel). Weeg je 50 kg? Dan heb je recht op 1 rol wc-papier per week. Weeg je 100 kg? Dan 2 wc-rollen. Dit noemt men de klimaat footprint. Die kant gaat de maatschappij op. Tenzij Agenda 2030 gestopt wordt. Anders zul je wensen dat je liever dood was.
  gemodereerd

 2. Als er zoveel mensen besmet raken en er zo weinig in het ziekenhuis belanden of overlijden, is Covid straks niets meer of minder dan een griepje.
  gemodereerd

 3. Te veel mensen nu in ziekenhuizen, kunnen deze het wel allemaal aan?
  Mss toch maar een paar laten gaan.

  Volgens mij zijn het er een hele hoop van die feestbeesten die bij Bordo aan het boeken waren.
  Want dat was erg belangrijk om erbij te zijn en keihard mee te doen.
  En hij zal geen sorry zeggen.

  Gaan jullie maar lekker zo door mensen!
  gemodereerd

 4. ronald , waar hebt jij het over , ja wij en velen weten hier op WTK dat jij gek bent en drugs gebruikt , ronald hebt jij soms de vierde prik gehad , en de eerste drie niet , nou dan is het duidelijk het zal wel een drugsspuit zijn geweest ,
  hier in Suriname neemt het aantal besmettingen toe en ook de ziekenhuis opnames , niet veroorzaakt door drugs , maar door jou vriend covid
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.