366 nieuwe besmettingen, 2 doden en 57 patiënten in ziekenhuizen

5
Vrouw van 97 genezen van besmetting met coronavirus in Suriname
Archieffoto - COVID-19 afdeling in ziekenhuis Suriname.

In Suriname zijn zondag 9 januari weer 2 personen overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus. Het totaal aantal coronadoden is hierdoor gestegen naar 1.198.

Dat blijkt zondagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de cijfers blijkt verder er 366 nieuwe besmettingen op één dag zijn geregistreerd. Dit na het afnemen van 731 testen.

Het besmettingspercentage is hierdoor gestegen en bedraagt 50%. Bijna de helft van de besmette personen komt uit Paramaribo.

Ook in de ziekenhuizen is sprake van een stijging. Daar is het aantal patiënten de afgelopen 24 uur met 20 gestegen van 37 naar 57. Op de IC liggen er 5 personen.

De cijfers van zondag 9 januari 2022:


5 REACTIES

 1. Als je iemand 5 keer test met de sneltester in 2 uren tijd hft die elke keer verschillend resultaat.
  Wat mij zorgen baard is het beticht dat meer dan 50% van artsen en ziekenhuis personeel vertrokken zijn uit Su. Tijdens Bouterse hadden we dit niet. Ramadhin is waardeloos
  gemodereerd

 2. @Debby

  De Artsen en de overige personeel die vertrokken zijn, kregen toen de kans niet.
  Omdat ze misschien bang waren, voor de Moord regiem die toen heerste.
  Weer een belangrijke post, waar je ook kan solliciteren naast die van LVV.
  Het gaat je wel voor de wind moet ik toegeven!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. debby , tijdens jou baasje zijn periode (dictator tijd) , werd er niets aan zorg gedaan , en hij jou liefje haalde cubaanse artsen ?? hier heen , en die zijn ook al vertrokken na de verkiezing nederlaag van jou vriendje , dus het is dom lullen van jou , maar waarom treur jij , , jij als een van de onderste rioolbewoner wordt nog medisch geholpen daar en jij hoeft er niet voor te betalen , de zorgkosten wordt betaald door gemeente Amsterdam Zuid Oost , profiteur foei
  gemodereerd

 4. Er wordt sowieso veel gelogen en niemand van de media nog ministeries die kritische vragen steld van hoe is het geconstateerd waar bij wie met wie enz enz alles wordt maar klakkeloos overgenomen en gelooft nog erbij niemand sterft meer aan COVID hier in nl en nog mooier niemand praat meer over COVID-19 of delta variant nu opeens is het omicron Fa de sabi hoe zijn ze erachter gekomen en wat is er met de persoon of mensen gebeurd waar het bij geconstateerd is het volk wordt zo zwaar gestraft met lockdown maar zijn de regeerders die doen en laten wat ze willen dat men zich ook moet afvragen is het wel echt of gaat het nog over COVID of onderdrukking
  gemodereerd

 5. Door mensen als die zwartmans en dat watje blijven we in deze situatie, want de bangeriken willen al gauw dat we ons moeten opsluiten en de economie verder kapot maken, want hun virus is aan het ronddwalen op bepaalde tijden. Ze blijven maar vaccinaties nemen en steeds wordt ze gezegd dat ze weer eentje erbij moeten. Dit zijn de mensen die ons oneindig hierin zullen laten als het aan hun ligt want ze vertrouwen volledig op hun overheden.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.