Minister Sewdien bezoekt jarige granman Aboikoni

2
Minister Sewdien bezoekt jarige granman Aboikoni

Minister Parmanand Sewdien van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) in Suriname heeft een bezoek gebracht aan granman Albert Aboikoni. Het bezoek lag in het kader van de 60ste verjaardag van het grootopperhoofd van de stam der Saramaccaners.

Minister Sewdien bracht namens president Chandrikapersad Santokhi de felicitaties over en verzekerde de Saramaccaanse gemeenschap aldaar dat het niet bij dit bezoek zal blijven. Granman Aboikoni toonde zich zeer verheugd met de aanwezigheid van de delegatie. Hij sprak de hoop uit dat het bezoek een eerste stap zal zijn naar een goede samenwerking met de regering alsook ontwikkeling van de dorpen in Boven Suriname. 

De gezagsdrager vierde zijn 60ste verjaardag zeer sober te Djoemoe, maar vroeg de totale gemeenschap van Suriname, dit heugelijk feit samen met hem te vieren en een toost in zijn naam uit te brengen.


2 REACTIES

  1. Blijven feesten , granman Aboikoni gefeliciteerd met Uw 60 tigste verjaardag , 60 is nog jong let op covid
    gemodereerd

  2. WTF….dit soort shit moeten gezagsdragers ook niet doen. Slecht voorbeeld…..weet je hoeveel oudjes op hun verjaardag geen bezoek ontvangen vanwege covid….blijf thuis…dat vraagt de overheid maar de minister gaat wel met gevolg naar feest. In deze tijd van videopcall en wahtsapp bellen……..kon de minister geen gebruik maken van moderne technologie……
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.