Medewerkster gewond na ongeluk bij pand vliegmaatschappij Zorg en Hoop

1
Luchthaven Zorg en Hoop

Tijdens een ongeval zaterdagmiddag bij het bedrijfspand van een vliegmaatschappij in Suriname, is een vrouwelijke medewerker ongelukkigerwijs gewond geraakt.

Volgens verkregen informatie werden goederen bij het pand te Zorg en Hoop ingeladen met behulp van een hyster (heftruck), vermoedelijk een elektrisch model. Het voertuig was onbemand.

Enkele goederen vielen waarschijnlijk op het gaspedaal, waardoor het voertuig naar voren schoof. De medewerkster zou omver zijn gereden en raakte gewond.

De politie kreeg de melding van dit ongeluk en schakelde een ambulance in, om de vrouw naar de SEH af te voeren voor medische behandeling.


1 REACTIE

  1. Erg vreemd verhaal. Het lijkt me sterk dat er goederen op het gaspedaal vielen. Er moet sowieso iemand op de heftruck hebben gezeten. De elektrische modellen hebben een safety lock in de stoel, pas als er iemand op zit kan de gaspedaal worden geactiveerd. En er zit standaard een veiligheidskooi om de bestuurdersplek heen, waardoor goederen niet daar terecht kunnen komen. Verder onderzoek is vereist in deze..
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.