Langverwachte sekstape ENVR komt eraan

7
Sekstape ENVR komt eraan!

De langverwachte ‘Sekstape’ EP van rapper en zanger ENVR uit Suriname, komt dit jaar uit. “Het komt zeker uit dit jaar. Ik ben bezig te laatste hand eraan te leggen. Doordat de producer waar ik het project mee startte, koos voor een ander pad, besloot ik zelf mijn beats te producen en ’t is me aardig gelukt. Alleen is er wat meer tijd in gaan zitten”, vertelt hij.

De ‘Sekstape’ EP wordt uitgebracht door Super Trash Management. Wanneer de release zal plaatsvinden is niet bekend. “Hij klinkt wel mooier dan het al was. Dit omdat ik  heb kunnen inspelen op mijn eigen gevoel. Niemand weet beter wat je wilt dan jij zelf”, aldus ENVR.

De Surinaamse fans gaan bij de sekstape kennis maken met de volwassen kant van de rapper en zanger. Het lag in zijn bedoeling om het project vorig jaar op 23 juli, zijn verjaardag, te droppen.


7 REACTIES

 1. Daar zitten we in Suriname nu, in de tijd van Corona en lockdown, net op te wachten; een sekstape van een grote paarse @#$&.
  gemodereerd

 2. Zal wel weer van het hoogste niveau zijn waardoor de hersenen gepijnigd worden. Ach tegenwoordig valt alles onder artistieke vrijheid. Zelfs de domste jongen van de klas kan een begenadigd “talent” blijken te zijn.
  gemodereerd

 3. Suriname barst van dit soort talent. In de natuur zie je dat ook….bij eendagsvliegen.
  gemodereerd

 4. Ik hoop niet dat door deze rapper een gewelddadig hoofdstuk onder rappers in Suriname ontstaat zoals in Nederland.
  Als het is wat de naam uitdraagt dan zullen fb insta etc het verbieden wan die zijn heiliger dan de Paus
  gemodereerd

 5. Bedoelt hij soms dat hij een porno film heeft gemaakt. Deze man ziet er ook zo uit met 2 vrouwen tegelijk Corona ziet alles. Idioot ! ga beter schilderen of hardrenner worden met je kracht en energie Corona brengt genoeg ellende.
  gemodereerd

 6. Is echt waar, sinds corona alleen maar beriepokoes. Kom op met je sekstape. Luister niet naar die oudjes.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.