zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMeer dan 1 kg cocaïne in beslag genomen tijdens Operatie Veilig Suriname

Meer dan 1 kg cocaïne in beslag genomen tijdens Operatie Veilig Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een roadblock vrijdagochtend aan de Ringweg-Noord zijn agenten die bezig waren met Operatie Veilig Suriname gestuit op een hoeveelheid verpakte cocaïne, met een totale gewicht van meer dan 1 kg. De drugs werden in een auto aangetroffen.

Twee mannen die in het voertuig zaten werd terstond aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar bureau Geyersvlijt. Na te zijn voorgeleid werd de één van de mannen heengezonden, terwijl de bestuurder van het voertuig in verzekering werd gesteld.

Ook het voertuig dat door de verdachte werd bestuurd en een geldbedrag werden in beslag genomen. Zoals gebruikelijk zal de zaak overgedragen worden aan de Surinaamse Narcotica Brigade voor verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Dat wil zeggen dat er binnenkort weer een paar autobanden verbrand zullen worden door onze beste, ’tranga ede’ kammeraad


  gemodereerd
 2. Ja Atompai. Het feit dat jij tegen deze actie was en zelfs de opdracht van de minister, die jouw baas is, negeerde en gelet op de nu reeds bereikte resultaten, geeft al aan dat het in jouw belang was om deze actie te saboteren. Ik zeg: Na Prade volgt Atompai . Wij willen de oude vertrouwde politie terug en geen politie die misdadigers beschermt en steunt. Reorganiseer het politieapparaat; dus alle geboefte eruit.


  gemodereerd
 3. Beste mensen… Een samenleving zoekt samen naar een oplossing. Soms een kleine soms een grote … Een beetje een nieuwsbriefje in januari 2022….Nu heb ik het over Nederland…. Heel veel gemeentes melden dat er in nieuwbouwwijken rond het vallen van de avond ’veel overlast en onrust’ is van ‘jongeren, veelal wordt bedoeld met drugs-gebruik, etc, etc…. Jongeren die zich ook samen keren tegen de politie’…. Een paar Hollandse buren hebben mij op gewezen…, dus wat hun in zeer korte tijd is opgevallen.. Een opvallend zeer lange periode was er voorafgaande aan de regerings-formatie… Nederland is nu een complete politie-staat . Let op, wat velen van U niet direct zullen zien of merken is dat Nederland met Mark Rutte in een nieuwe awtar aangegeven heeft ;zeg maar gerust dat hij de oorlog tegen de criminaliteit heeft verklaard… . . De gemeentes roepen ouders in Nederland op…, met ,,Ouders, let op je kinderen en houd ze binnen het gareel.. . Een noodverordening, weliswaar onzichtbaar is van kracht…. Jeugd die toch de openbare orde verstoort riskeert arrestatie en een strafblad.’’… Nederland is tot camera-controlle land verworden.. . Mensen, in Nederland, maar ook overzee zeg ik,.werk samen en let goed op Uw kinderen en voor nu in het nieuwe jaar, sterkte en vergeet je mondkapje niet…


  gemodereerd
 4. 1 kg coke?? Als ze in nl onderscheppen is ht niet minder dan 200 kg. En geld is in de miljoenen. Dat zijn vangsten.


  gemodereerd
 5. Off topic: Dat het bij KPS zo’n zooitje is, is een legacy van de ndp. Het tuig is binnen de hele overheid geïnfiltreerd en die krijg je niet zomaar weg. Ironisch genoeg, om ze weg te krijgen gaat het de gemeenschap- en staatskas geld kosten. Om schoonschip te maken, moet vrijwel het hele ambtenarenapparaat gereorganiseerd (lees, doorgelicht) worden. Laat iedereen opnieuw solliciteren op zijn functie, kijk over welke opleiding en capaciteiten iemand beschikt en plaats hem/haar dan opnieuw in zijn/haar functie. Alleen zo kun je het kaf van het koren scheiden. Niks doen is geen optie, want met dit zooitje ongeregeld, breng je een land niet tot ontwikkeling.


  gemodereerd
 6. Debby, wie het kleine niet eert is het grote niet weerd. En bovendien heeft Suriname 586.634 inwoners, Nederland heeft 17.44 miljoen. Het is daarom niet verwonderlijk dat de drugsvangsten en geldbedragen I Nederland groter zijn dan in Suriname, alles wat geproduceerd wordt is meer in Nederland. Je wil b.v. niet weten hoeveel meer stront en pis Nederland produceert dan Suriname.


  gemodereerd
 7. @Rambo…..het onderwerp gaat over een drugsvangst in Suriname en jij komt een oeverloos lulverhaal over Nederland. Als er “slimmerik” geroepen word moet jij vooral niet omkijken, paranoide droeftoeter.


  gemodereerd
 8. A lai in a kondre , daarom. Kosten ruim €30.000- €50.000 p kg. Suriname’s meest bekende export product


  gemodereerd
 9. Ze zouden naast de kinderen ook de ouders moeten vernatwoordelijk stellen. Wat moeten die kinderen zo laat op straat en waar halen ze hun geld vandaan voor al die troep.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES