Man die 13-jarig meisje in bosjes misbruikte aangehouden

14
Man verkracht 13-jarige stiefdochter in bosschage

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben op zondag 2 januari de 32-jarige Randy J. op een adres te Rijsdijk in het district Para opgespoord en aangehouden. Deze man wordt ervan verdacht zich op maandag 20 december 2021 schuldig te hebben gemaakt aan seksueel misbruik van een 13-jarig meisje in een bosschage aan de Tillystraat, meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Volgens het voorlopig onderzoek ging Randy samen met het meisje naar een fastfood restaurant aan de van Idsingastraat voor het kopen van voeding. Hierna stapten zij in een taxi met de bedoeling naar huis te gaan. Op de hoek van de Tillystraat stapte de verdachte samen met het meisje uit, aangezien hij vond dat het gemakkelijker was om lopend de woning te bereiken. Toen zij het bosschage dichtbij waren genaderd, greep hij het meisje vast en sleurde haar mee naar het bos. Aldaar maakte hij zich schuldig aan het strafbare feit.

Na de daad ging hij een andere richting op, terwijl het slachtoffertje naar huis ging en het gebeuren kenbaar maakte aan haar huisgenoten. Hierna werd er aangifte gedaan op het politiebureau Munder.

Bij de voorgeleiding heeft de verdachte een volmondige bekentenis afgelegd. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Randy in verzekering gesteld. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken meldt de Surinaamse politie.


14 REACTIES

 1. M.F. Randy moet zonnodig gekort worden, en ik J.Zwartmans weet waar !
  Mpp wees blij datti a pjting no de mi pjting, noso yo o bo ka lolie brada !!!

  sari tori

  Jako
  gemodereerd

 2. Aaiiii daarom mogen stadsmensen dus geen percelen in Para kopen en blijft het een achterlijk onderontwikkeld gebied.
  gemodereerd

 3. Je bent 13, een kras10tje die macD of popey lust, een man van 32 beloofd je dat, dus je go mee. Lek i no sab san a man wan foe joe. Belofte maakt schuld, krastaja.

  Die gast kan blijkbaar geen volwassene vrouwen aan, dus zoekt ie kleine meisjes, zonder vaste lasten, goedkoop wordt nu duurkoop. 10 jaren zitten, is straf genoeg.
  gemodereerd

 4. Zwartmannetje als
  het je dochter was zou je niks doen. Denk je jij bent gek ofzo? Eerder dom, want je kan niet eens een mortaliteitscijfer berekenen van covid. Je zou geschoten worden jongen dus niet stoer doen internetheldje. Waardeloos dat een meisje van 13 meegaat met dit soort figuren. Het begint bij de opvoeding!
  gemodereerd

 5. @ Hans Oh

  Wat heeft covid nou hiermee te maken ( Ouwe H)
  als de tijd daar voor rijp is, zal je wel zien
  wie de internet held is! Dus je verwacht dat een meisje van 13 jaar
  een verstand heeft van een volwassene ? “Hoe dom kan je ze zijn”
  En jij durft te beweren dat ik dom ben: in dit geval twijfel ik, of je wel beter bent dan ik! Met je loze bewering ten aanzien van mij!! Veel succes slimme vent, / vrouw.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. @ Ai na miiii

  Een kind van dertien jaar heeft geen verstand van een volwassene, dus LUL
  niet dom man. Jij met je KRASTAJA WAT EEN DOM GELUL, ALS HET JE DOCHTER IS
  ZOU JE ANDERS LULLEN !!
  sari tori

  J.Zwartmans
  gemodereerd

 7. hans oh , over dom gesproken , jij bent oliedom om zo’n man die kinderen misbruikt vergelijkt met mortaliteitscijfers van covid , dus jij houd van covid
  gemodereerd

 8. Hans Oh
  9 januari 2022 At 12:04
  Zwartmannetje als
  het je dochter was zou je niks doen. Denk je jij bent gek ofzo? Eerder dom, want je kan niet eens een mortaliteitscijfer berekenen van covid. Je zou geschoten worden jongen dus niet stoer doen internetheldje. Waardeloos dat een meisje van 13 meegaat met dit soort figuren. Het begint bij de opvoedinG

  Dus de schuld ligt bij het 13 jarige meisje en haar gebrek aan opvoeding ( lees: ouders)?
  Typisch de gedachtegang van achterlijke mensen!
  Voor mij geldt dat ik altijd met mijn handen van anderen moet afblijven ongeacht de leeftijd. Alleen fascisten denken dat ze alles mogen.
  gemodereerd

 9. Zwartmanneke: mijn dochter zou nooit met vreemde mannen meegaan ve fastfood maaltijd. Nooit angr bo kir eng, ondro mi dak.

  Het is een kras10tje die daCht dat ze weg zou komen, zonder tegenprestatie. Ze wist wat ze deed.

  Die vieze misbaKsel die haar tegen haar zin dwong, is de productie ve moeder die net als de 13jaRige hosselde ve goedkope maaltijd. Vicieuze cirkel. Beide partijen zijn kansloos
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.