28-jarige automobilist zonder rijbewijs rijdt 69-jarige bromfietser aan

4
Ambulance Suriname
(Archieffoto)

De autobestuurder Rashaan A. (28) is op maandag 3 januari door de politie van het bureau Latour, na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Hij reed op diezelfde dag omstreeks 20.30 uur aan de Indira Ghandiweg ter hoogte van de Asraf Safoeralaan een bromfietser aan. Hij blijkt niet in het bezit te zijn van een rijbewijs meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Na de melding van de aanrijding deden de wetsdienaren van voormeld bureau de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd de 69-jarige bromfietser Max V. met zwaar lichamelijk letsels op het wegdek aangetroffen. Per ontboden ambulance werd het verkeersslachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij heeft een linker bovenbeen fractuur opgelopen en is ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen.

Onderzoek wees uit dat de autobestuurder kort voor de aanrijding over de Indira Gandhiweg reed. Hij kwam vanuit de richting van Latour en ging naar die van de Saronbrug, terwijl de bromfietser in de tegenovergestelde richting reed. Ter hoogte van de Asraf Safoeralaan wilde Rashaan een enorme file vermijden en sloeg rechts af het terrein van een plastiekfabriek op om te keren. Bij die gelegenheid hield hij geen rekening met het rechtdoor gaand verkeer en reed de bromfietser aan.

De autobestuurder Rashaan die niet onder invloed van alcohol verkeerde, werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau meldt de Surinaamse politie.


4 REACTIES

 1. Voor alle kosten laten opdraaien.
  Auto verkopen en het geld aan het slachtoffer geven.
  1 jaar gevangenisstraf mag er ook bij
  gemodereerd

 2. Op 69 jarige leeftijd een bovenbeen fractuur is gewoon kreupel voor de rest van zijn leven. laat deze onverantwoordelijke weggebruiker dokken voor de rest van zijn leven.
  gemodereerd

 3. Met of zonder rijbewijs, rechtdoor verkeer en voorrang verlenen kennen ze niet in SU.

  ”Stelletje OELEWAPPERS”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. De autobestuurder Rashaan die niet onder invloed van alcohol verkeerde, werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau meldt de Surinaamse politie.
  En dat is het dus. Suriname loopt dus nog zwaar achter.
  Hoe weet men dat er geen drugs in het spel is. Alcohol kan je meten maar ik constateer dat Suriname nog geen apparatuur heeft om drugsgebruik te meten. In Nederland heb ik vaak autobestuurders met enorme joints tussen de lippen achter het stuur gezien en bij ongelukken van jongeren is vaak lachgas in het spel. Met name bij de laatste groep vinden allerlei vreemdsoortige ongelukken plaats . In Suriname vinden naar mijn mening vaak vreemdsoortige ongevallen plaats. Ik durf dus een weddenschap aan te gaan dat de meeste van deze ongevallen niet door alcohol, maar door drugs zijn veroorzaakt. Dus geen alcohol in het spel is voor mij niet afdoende. Schaf drugsmeetapparatuur aan en zie het resultaat.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.