vrijdag, mei 31, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijInterview met Astrid Roemer wordt zaterdag niet uitgezonden

Interview met Astrid Roemer wordt zaterdag niet uitgezonden

-

Does Travel - naar Suriname

Op zaterdag 8 januari wordt het interview van Nina Jurna met Astrid Roemer niet uitgezonden. Dat heeft de VPRO vanmorgen laten weten. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat Nina ziek is en daarom het interview niet kan afnemen.

Het gesprek met Astrid Roemer wordt op een later moment opgenomen en er wordt gezocht naar een nieuw uitzendtijdstip. Die aflevering zal sowieso in de podcast afgespeeld kunnen worden.

In plaats daarvan zal het gesprek dat Sophie Derkzen met Mathieu Segers had in het kader van VPRO’s Marathoninterviews opnieuw te beluisteren zijn.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Had Nina maar een ander uitgezicht. Iemand als Cynthia Mc Leod-Ferrier bv. Obia a nof joe no fas ing!
  Hopelijk a no a new takroe siki e doe joe Nina bika Brasjongkondre etja hebi now now deh if a no Corona dang na hebi aleng sai soengoe a kondre.


  gemodereerd
 2. ja dat krijg je als je van een hoge toren blaas , maar ja het is toch een Nederlands feestje


  gemodereerd
 3. Opgekrast met je koloniale slavenhoudersmentaliteit ! Je hoort niet thuis in dit land waar een niet creool president is. Je bent een ordinaire onruststoker Roemer. In jouw fascistische en racistische denkbeelden kan een Hindoestaan nooit president van Suriname zijn. Alsof Suriname van jouw vader is. Je bent duidelijk geen bruggenbouwer.
  Astrid Roemer een wereldburger ?
  Mi mars Papa !


  gemodereerd
 4. Het laatste dat Ik van haar wilt horen is her allerlaatste bericht. Deze eerste rangs rascist en tweede rangs bakra woont gelukkig niet in Suriname. Helaas heeft ze vele landgenoten besmet met haar virus. Niemand gaat haar nog ooit interviewen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES