665 nieuwe besmettingen en 2 doden; stijging in ziekenhuizen

5
corona-covid-19-suriname

Het aantal nieuwe corona besmettingen in Suriname, is op donderdag 6 januari iets gedaald ten opzichte van de dagen daarvoor. Er zijn donderdag in totaal 665 nieuwe besmettingen genoteerd. Wel is het aantal ziekenhuisopnamen gestegen, van 14 naar 25.

Dat blijkt donderdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de cijfers blijkt dat er 1.582 keer getest is. Het besmettingspercentage bedraagt daardoor 42%.

In totaal zijn 2 personen overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus. Op dit moment ligt er niemand op de intensive care.

De cijfers van donderdag 6 januari 2022:


5 REACTIES

 1. Mensen ga zo door met jullie ondoordachte handelen.
  Eigenbelang dat is wat jullie kennen.
  Hebben jullie ook gedacht aan de mensen die in de ziekenhuizen werken en ook hun gezin Hebben.
  Als je ziek wilt worden niemand die jullie tegenhoudt maar verwacht dan ook geen hulp door jullie egoïsme.
  gemodereerd

 2. In het verleden kreeg je na het bezoeken van een feestje een zogenaamde Doggybag in het papiamento noemt het een requerdo tegenwoordig krijg je die soms nog wel met Corona als baksies. Ik zag in diverse livestreamings dat zo een herinneringspakje/tasje nu soms ook wordt gegeven bij uitvaarten. De makers van zulke bags kunnen nu beter gaan voorwerken want er is flink gefeest zonder coronaregels ondanks geldende regels en aanbieding van vaccinaties en de booster.
  gemodereerd

 3. Knappe koppen in de Surinaamse samenleving vinden dat het heropenen van de scholen ivm de 5e golf van de covid pandemie geen doorgang moet vinden. Maar feesten met duizenden volwassenen doen ze wel. Ze leggen hun kinderen in bed en gaan de hort op maar de scholen zouden het besmettingsgevaar verhogen.
  Men laat zich uit zg geloofsophitsing niet vaccineren.
  Men houdt zich niet aan de MoHaNa regels.
  Men houdt zich niet aan Lockdowntijden
  Surinamers zijn echt rare mensen.
  Corona maakt geen grappen en de uitvaartbedrijven maken grof geld.
  Ik wil als Diaspora persoon nu best terugkomen om mijn handen in Suriname uit de mouwen te steken. Ik bouw een hypermodern crematorium maar dan met alkalische hydrolyse omdat het minder belastend is voor de natuur.
  gemodereerd

 4. blijven feesten en blijven feesten sla geen feest over , en als jullie moe zijn van het feesten begint het grote feest de kisten worden al dansend en toegezongen naar het rustoord en dan wordt het stil
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.