Mike S. krijgt 8 jaar cel voor drugshandel, cokebezit en witwassen

7
Mike S. krijgt 8 jaar cel voor drugshandel, cokebezit en witwassen

De rechtbank in Amsterdam heeft woensdag 8 jaar cel opgelegd aan Mukesh Mike S. De 54-jarige in Suriname geboren man runde vanuit een huis in het Noord-Hollandse De Kwakel een grootschalige drugshandel.

Eind juni werden na een inval in een woning in het Noord-Hollandse dorp De Kwakel miljoenen aan cashgeld en een grote hoeveelheid cocaïne aangetroffen (foto). S. was destijds in de woning en werd ter plekke aangehouden. Hoewel het huis op niemands naam staat, wordt hij als de bewoner beschouwd.

Hij is daarnaast gestraft voor het in bezit hebben van ongeveer 4.000 kilo cocaïne en het witwassen van 12 miljoen euro. Ook had hij meerdere wapens in bezit.

Volgens de rechter heeft S. voor ongeveer 23 miljoen euro in cocaïne gehandeld. In het huis in De Kwakel werd in totaal 11 miljoen euro gevonden. De overige 12 miljoen heeft S. volgens de rechtbank witgewassen.


7 REACTIES

 1. Goed recherchewerk in Nederland. Mukesh jouw vader was melkman van beroep. Jij geldwolf verdient om vernederd te worden. Schaamteloos vrek die je bent. Met het bedorven spul heb je het keven ven tienduizenden verwoest. Ik hoop dat ooit hetzelfde jouw kinderen, die ook op geld belust zijn, ook hetzelfde overkomen zal.
  gemodereerd

 2. Weer zo,n pleuris vent die de Surinaamse gemeenschap, in Nederland verkankerd !
  Mijn advies is: ophangen die MPP!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. In Nederland krijgen ze tenminste een hoge straf , hier in Suriname blijven de grote drugsbazen gewoon buiten schot en kunnen gewoon door gaan met hun handel en feest vieren.
  gemodereerd

 4. En als hij dan over x jaren vrij komt is hij zijn leven niet zeker want zijn zakenpartners zullen wel heel boos zijn.
  gemodereerd

 5. 8 jaren zitten, met Aftrek vh voorarrest, meer dan waard. Vindt je het gek dat jongereN streven naAr dit veRdorven leven?
  gemodereerd

 6. Precies waar je nu thuis hoort en inleveren al die miljoenen!
  Domme sukkel dat je bent, gierigheid en hebzucht heeft je eindelijk eens de das omgedaan.
  Stoppen kon je niet, je wilde steeds meer. De miljoenair boy uithangen samen met je familie terwijl anderen hun leven verwoest is door JOU!
  Nu is het tijd voor anderen om te genieten van jou geld en jij mag de konten gaan likken in de bak, Mukesh!
  Die draaideur crimi’s zullen gebogen wijdbeens staan voor je en wat zal jij dan doen?
  Dit wordt je nieuwe hobby dus begin er maar gauw aan te wennen.
  Nederland zoiezo 12 miljoen rijker, Goed zo!
  gemodereerd

 7. Goedzo hele felle kritiek. Alsof die Mukesh WTK leest. Als hij een schakel/ onderdeel is van een kartel (niet onwaarschijnlijk met zulke grote hoeveelheden) denk je dat die organisatie plotseling gaat stoppen!?

  Mukesh is slechts 1 schakel in een heel netwerk. En in die netwerken is het enige dat telt GELD, niks anders.
  Daarom gaat die handel nooit stoppen. Dat wisten die Amerikanen allang toen ze begonnen met hun fake war on drugs.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.