dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAuto in trens nadat busje geen voorrang verleent

Auto in trens nadat busje geen voorrang verleent

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een verkeersongeval vanmorgen in Suriname, waarbij twee auto’s betrokken waren, is één persoon gewond afgevoerd door een ambulance. Het ongeval vond rond 11.15u plaats op de hoek van de Wilhelmina- en de Hendrikstraat in Nieuw Nickerie.

De bestuurder van het witte busje zou op bovengenoemde kruising geen voorrang hebben verleend aan het verkeer op de andere weg, waardoor er een aanrijding volgde. De benadeelde kwam met zijn voertuig in de trens terecht.

Het slachtoffer raakte gewond aan zijn hoofd en werd per ontboden ambulance naar de Spoedeisende Hulp vervoerd. De politie was snel ter plaatse en heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Hoe heeft deze klojo zijn rijbewijs verkregen? oh ja ik weet het al, met een dosa en liter daru !!!!! Als mijn p..nis kon lezen handen en voeten zou hebben, zou hij een betere chauffeur zijn dan menigen in Su !!! Ben ik effe blij dat zulke klootviolen niet in Europa rond rijden, want anders zouden ze een ramp veroorzaken waar je U, zou zeggen !!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  2. Jacko , wij zijn wel met die klojo’s opgescheept hier in Suriname , maar het zal spoedig minder worden covid helpt mee


    gemodereerd
  3. @ WAT

    Ik wens niemand de dood, maar meestal gaan juist de mensen die normaal
    en eerlijk leven, eerder dood! Ma yu tjaring yéreh, ik lig dubbel van het lachen man!!!!

    Jacko


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES