916 nieuwe coronabesmettingen en 1 dode

3
coronadoden en nieuwe gevallen afgelopen 24 uur

In Suriname zijn ook op woensdag 5 januari veel nieuwe coronabesmettingen geregistreerd. Het gaat om 916 nieuwe positieve gevallen, na in totaal 1.981 keer testen.

Dat blijkt woensdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de cijfers blijkt dat er 1 persoon is overleden aan de gevolgen van besmetting met het gevreesde virus.

In de ziekenhuizen liggen er nog steeds 14 personen en 2 op de IC.

Vanwege de snelle stijging van het aantal besmettingen en milde klachten heeft men sterk het vermoeden dat het om de omicron variant van het virus gaat. Bovendien is deze variant reeds bevestigd in Frans-Guyana en Guyana.

De cijfers van woensdag 5 januari 2022:


3 REACTIES

 1. Op naar de 1000 besmettingen dommerikken. En geef de regering weer niet de schuld. Waar blijft de eigen verantwoordelijkheid???
  gemodereerd

 2. Als ik het voor het zeggen had, had ik alle grenzen meteen op slot gedaan.
  En, gezien het stijgend aantal besmettingen (op zo’n kleine bevolking) een lock-down van een maand afkondigen. Alle kippen- en hanen in hun hok en geen vrije uitloop meer.
  gemodereerd

 3. Domme latour posse .. gebruik je ka hoofd. Voor alle feesten e.d is de president en de regering verantwoordelijk. Niet een ieder is geschoold en verstandig. Mensen geloven in de president en daarom stemmen ze voor de regering. Ik heb nooit iemand als een kip zonder kop en dom als een ezel als Domme Latour Posse gezien. Duidelijk gestoord. Het is totaal de schuld van de regering.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.