Voertuig ramt ‘Safe City’ veiligheidscamera

6
https://www.google.com/search?q=EBS+onderstation+industrieweg&client=safari&rls=en&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj-97Wpz5r1AhWQjqQKHa9HBqwQ_AUoA3oECAEQBQ&biw=1440&bih=820&dpr=2

De bestuurder van dit voertuig heeft woensdag iets na middernacht, een ‘Safe City’ veiligheidscamera in Suriname geramd. Dit gebeurde nadat hij de controle over het stuur verloor, toen hij tegen een balk aanreed.

De man reed over de Martin Luther Kingweg, komende vanuit de richting van Latour. Ter hoogte van de Industrieweg bij de brug over de Saramacca Doorsteek, kwam een van de wielen van het voertuig tegen de betonnen balk op de weg.

De bestuurder verloor hierdoor de controle over de besturing en raakte van de weg. Hij knalde daarbij tegen de mast van de veiligheidscamera en eindigde met het voertuig in de trens.

Niemand raakte gewond. Het voertuig werd door een sleepdienst afgevoerd. Ook de camera en alle apparatuur werd in veiligheid gesteld.

De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.


6 REACTIES

 1. Ze verliezen heel snel de macht over het stuur in Su, schrijft maar gewoon
  die ”Idioot” kan niet rijden.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Dit ongeluk zal mooi opgenomen zijn , die opname is toch nog op tijd binnen gekomen toch.
  gemodereerd

 3. Suriname wordt achtervolgt door een Hebi. Niets lukt en alle nieuwe dingen worden kapot gemaakt. Men moet nu van die enorme grote betonnen afrasteringen om die camera’s gaan plaatsen. Die idioten in het verkeer mogen zichzelf kapot rijden, maar de camera moet blijven.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.