Twee coronadoden en 820 nieuwe besmettingen

3
dood na COVID-19 besmetting
Archieffoto: coronadode in Suriname.

In Suriname zijn dinsdag 4 januari 2022 opnieuw een groot aantal personen positief getest op het coronavirus. Volgens gaat het COVID-19 Dashboard van BOG gaat het om 820 nieuwe besmettingen.

Uit de update van 22.00u blijkt ook dat er 1.727 keer getest is. Het besmettingspercentage bedraagt hierdoor 47,5%. De meeste positieven komen uit Paramaribo (318) en Wanica (110).

In de ziekenhuizen liggen er nog steeds ‘slechts’ 14 personen en op de IC 2 patiënten.

De COVID-19 website van de overheid is offline. Dit gebeurde nadat er een plaatje werd gedeeld waarop stond dat er 2.267 nieuwe gevallen vandaag zouden zijn geregistreerd. Daardoor nam de traffic van bezoekers toe en raakte de site overbelast.

De cijfers van het BOG:


3 REACTIES

  1. I like to covid covid…..resultaat van feesten en beesten. De regering zal weer de schuld krijgen. Waar is de eigen verantwoordelijkheid?
    gemodereerd

  2. Het verwondert mij niet. Er is flink gefeest door het volk, de regering ook. Bordo heeft groot feest gehad, de firstlady en de VP ook. Dit is nu het resultaat van slecht beleid en het niet naleven van de Coronaregels.
    gemodereerd

  3. eigen+ mening wat dacht jij van jou paarse vriendje die elke dag feesten en alles betalen met het gestolen geld van het volk
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.