Menzo: ‘Coach van Suriname worden is droom die uitkomt’

7
Stanley Menzo nieuwe bondscoach van Natio Suriname
Foto; (c) Stanley Menzo op Twitter

Nadat maandag bekend werd dat Stanley Menzo de nieuwe bondscoach van het Surinaams elftal ‘Natio’ wordt, heeft hij een eerste interview aan de NOS gegeven. Menzo geeft daarin aan dat hij er altijd van heeft gedroomd om bondscoach van Suriname te worden en dat het nu is uitgekomen. Hij kijkt vooruit naar een mooie toekomst voor het Surinaamse voetbal.

Menzo legt uit dat hij graag door wil gaan met het overhalen van Europese spelers om voor Suriname te kiezen, zoals voormalig bondscoach Dean Gorré deed: “Daar wil ik graag op voortborduren. Ik zal zeker jongens die in Europa voetballen willen bewegen om te kiezen voor het Surinaamse elftal, maar ik wil ook spelers in Suriname zelf niet vergeten’, aldus de 58-jarige trainer tegen de NOS.

“Ik ben vijftien jaar voorzitter geweest van de Stichting Suriprofs, waar we met Surinaamse spelers en veel vrijwilligers werk hebben verzet om een dubbel paspoort te kunnen realiseren. Dat was toen niet gelukt, maar nu is het op een andere manier wel gelukt”, zegt Menzo.

Over drie weken speelt hij zijn eerste wedstrijd met Suriname en wel een vriendschappelijke match tegen Barbados.

Menzo in het nieuws:


7 REACTIES

 1. MENZO. Ik heb alle vertrouwen in je. maar vergeet je omgeving niet. Surinamers kunnen niet omgaan met succes. Haat, nijd, jaloezie is vaak de reden geweest dat ze het niet ver kunnen schoppen. Vergeet nooit hoe ze jouw voorganger hebben behandeld.Ondanks dat wens ik jou alle succes toe en ik hoop voor jou dat je droom uitkomt.
  gemodereerd

 2. Ik denk dat Menzo als doelman speelt, de huidige doelman kan er niks
  van. Een nieuwe trainer/speler choach
  gemodereerd

 3. We hopen niet dat de SVB zijn droom aan diggelen schopt , want het bestuur van de SVB zijn niet te vertrouwen.
  gemodereerd

 4. Belachelijk enerzijds. Hoeveel €€€krijgt hij betaald? Hij moest weigeren ed eer overlaten aan een in Suritje wonende Suri

  Dit wordt een regelrechte catastrofe. Ik geef t max 6 maanden
  gemodereerd

 5. Succes, maar met een incompetente bestuur die geen verstand heeft van voetbal gaat het niet lukken. De vorige bondscoach was ook een hele goeie, maar met een waardeloze bestuur ga je helemaal niets bereiken.
  gemodereerd

 6. Veel suc6 Stanley en houdt rekening met die sranang mentaliteit, want het heeft soms veel weg van bong~~bere.
  gemodereerd

 7. De vorige coach werd beticht van sologedrag en een gebrek aan communicatie. Ben benieuwd of Menzo beter is op deze vlakken.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.