VIDEO: Voertuig op z’n zij na zware aanrijding

4
VIDEO: Voertuig op z'n zij na zware aanrijding

Dit voertuig is vanmorgen op z’n zij terecht gekomen, na een zware aanrijding tussen drie voertuigen. Het verkeersongeval vond rond 10.00u plaats op de hoek van de Kernkampweg en de Gemenelandsweg in Suriname.

Alle drie betrokken voertuigen raakten beschadigd. Één persoon raakte zwaargewond en werd ter plaatse gestabiliseerd in de ambulance. De Surinaamse brandweer werd ook ingeschakeld om assistentie te verlenen.

Het is nog niet duidelijk wie de veroorzaker is en hoe dit ongeval heeft kunnen gebeuren. Het vermoeden bestaat dat een der partijen door rood heeft gereden. (filmpje onder foto)

De politie is ter plaatse bezig met het onderzoek. Een filmpje van de situatie:


4 REACTIES

 1. Soms zijn ze kleurenblind. Of ze vinden het heel vervelend om een paar minuten te wachten totdat ze weer kunnen rijden. Altijd haast. Brandstof is niet duur genoeg…
  gemodereerd

 2. Hoe krijgen deze idioten het voor elkaar man ??? Waar ik woon rijden er honderd tallen auto p/m. Brom/ fietsers en trams, maar zulke ongelukken gebeuren er niet!
  Sranan man no sabi rij wagi tenminste de meeste, sang unu no go baai wan boeriki wagie ???? Ik denk dat deze aanrijdingen worden veroorzaakt door mensen, die
  gewend zijn om op een bosvarken te rijden! (Meer zeg ik niet)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.