Verdachte van inbraak op de vlucht neergeschoten door politieman

8
politie-ambulance-assistentie-plaats-delict
Archieffoto

Sergio B. is zondagavond in Paramaribo door een politiekogel geraakt aan zijn been, nadat hij op de vlucht sloeg. Hij wordt verdacht van inbraak bij een woning.

De vrouw des huizes die alleen thuis was, hoorde voetstappen en belde haar man op. De man stapte in zijn auto en reed snel naar huis. Bij het zien van zijn auto rende de verdachte weg.

De vrouw des huizes ging hem achterna en kreeg hulp van een politieman die in de omgeving was. De politieman waarschuwde de verdachte te stoppen, maar die weigerde.

Er werd toen gericht op hem geschoten waarbij hij werd geraakt in het linkerbeen ter hoogte van zijn knie. De verdachte werd met de ambulance afgevoerd. Het onderzoek is gaande om na te gaan wat hij zou hebben weggenomen.


8 REACTIES

 1. Tja, jammer dat deze politieman niet goed kan mikken, anders hadden we een crimineel minder. Volgende keer beter je best doen jongeman. Blijf maar flink oefenen en steeds een beetje hoger mikken.
  gemodereerd

 2. Jammer dat er niet hoger gericht is met de pistool. Dit kost de belastingbetaler alleen maar geld. Zijn verpleging gaat duizenden kosten.
  gemodereerd

 3. Als ik met vakantie in Su ben, zal ik me aanmelden bij de KPS om jullie
  gratis schietlessen te geven. Voor degene die slecht kunnen mikken krijgt
  van mij een Uzi om te leren schieten, de gevorderden een AK 47, en de slecht
  zienden een punt 50,en voor degene die helemaal niet zo helder meer ziet,
  een kanon. Het komt allemaal goed met ome Jacko, en dat kost helemaal niets
  nada !!!!!
  .

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. inderdaad , dit grapje kost veel geld en die inbreker zal wel niets hoeven te betalen , de gewone burger moet het ophoesten
  gemodereerd

 5. Suriname is en blijft een vreemd land; een ‘soso boto’ verdachte van diefstal wordt zonder aarzelen neergeschoten, maar ‘soso boto’ verdachten van diefstal en mishandrling, in dienst van een ‘bigi dagu’ worden nadat ze bekend hebben, heengezonden. En als toppunt van klassejustitie mogen ‘extra large bigi dagu’ verdachten van meervoudige moord, zelfs nadat ze schuldig bevonden zijn, jarenlang zijne excellentie blijven spelen.
  gemodereerd

 6. Reactie van ezels. Wij surinamers zullen nooit verder kunnen nadenken, alleen aan party’s, zopi en vreemgaan. Een mens is geen geboren crimineel. Ooit zal 1 van jullie kinderen/kleinkinderen, ook zo worden. Dan pas zou ik jullie ook willen horen. Armoede in het land wordt groter.
  gemodereerd

 7. @jackoB, de dag dat ik een fiets had gestolen had me vader zelf aangifte gedaan bij de politie in 1976 denk ik.

  Sommigen gaan wat meer roven met soms een moord en stelen en sommigen gaan wat harder werken om toch nog brood op de tafel te zetten. De keuze ligt aan de mensen zelf.

  Zoals ik al vele malen eerder heb aangegeven. Roven en stelen wordt door velen goedgepraat waardoor de jeugd gemotiveerder wordt om nog meer te gaan roven en te stelen omdat de achterban en familie dit goedkeuren.

  Mijn vader zou zeggen ga een bijbaantje zoeken als je gewone baan niet voldoende is. Sommige vaders als het bekend is wie dat is uberhaupt zou zeggen ga dan maar lekker roven en stelen voor je levensonderhoud.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.