Roué Verveer heeft zijn eerste grote filmrol in een bioscoopfilm

2
Roué Verveer heeft zijn eerste grote filmrol in een bioscoopfilm

De bekende Surinaams-Nederlandse comedian Roué Verveer heeft zijn eerste grote filmrol in een bioscoopfilm te pakken. Het gaat om de film ‘Foodies’ die dit jaar moet uitkomen.

De opnamen van deze romkom, waarin liefde in tijden van social media een belangrijke rol speelt, zijn eind september 2021 gestart. De in Suriname geboren comedian zegt tegen de redactie van Waterkant.Net dat het geen hoofdrol is, maar wel zijn grootste filmrol tot nu toe.

Roué had eerder al rolletjes in de Nederlandse films ‘Bon Bini 3’, ‘Fashion Chicks’ en ‘Heksen bestaan niet’.

‘Foodies’ gaat over een populaire foodblogger gespeeld door Sanne Vogel, die haar droom ooit een kookboek te schrijven in duigen ziet vallen als ze per ongeluk een negatieve recensie schrijft over het restaurant van een jonge chef die zij toevallig héél leuk vindt.

De film zal in het voorjaar van 2022 door distributeur WW Entertainment in de bioscoop worden uitgebracht.


2 REACTIES

  1. Ik heb nog nooit een Nederlandstalige film gezien, die de moeite van het bekijken waard was. En deze film belooft ook niet veel goeds, want hoe is het mogelijk dat iemand PER ONGELUK een negatieve recensie schrijft over welk restaurant, boek of film ook?
    gemodereerd

  2. Da’s een mooie stap in de carrière van de heer Verveer. Mooi zeg. Gefeliciteerd. Ik ga zeker weten naar de film kijken zodra die uitkomt. Alles is liefde is ook een supermooie Nederlandse film die vaak tijdens Kerst op tv wordt vertoond. Heel mooie familiefilm.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.